www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Híreink már RSS formában is elérhetőek!
Az RSS szolgáltatás segítségével a Sign magazin legfrissebb hírei könnyen hozzáférhetők és elolvashatók.

Az RSS alkalmazása lehetővé teszi, hogy weboldalak meglátogatása nélkül értesüljön a frissen publikált információkról, és a hírekhez a levelező programja (Outlook Express, Mozilla Thunderbird) segítségével jusson hozzá. Mindent egy helyen, kategorizálva, összegyűjtve, heti 3 frissítéssel � akkor sem marad le a Sign magazin híreiről, ha nem látogatja rendszeresen a weblapunkat.

Hogyan használható az RSS?
Az RSS használatához speciális RSS-olvasó vagy aggregátor programra van szükség, amely összegyűjti és megjeleníti ezeket a tartalmakat. Az alkalmazás segítségével automatikusan egy helyre gyűjthetők a különböző RSS-tartalmak, és így a felhasználók azonnal értesülhetnek az új anyagokról.

Számos ilyen alkalmazás létezik, nagy részük ingyenes, letölthető innen:
http://rssinfo.hu/

Miután Ön installált a gépére egy RSS-olvasót, kattintson az egér jobb gombjával a lenti RSS url ikonra. Válassza ki a "Copy Shortcut" vagy "Parancsikon másolása" menüpontot, és másolja ki a szolgáltatás elérhetőségét (URL) . Ezután, követve az installált RSS-olvasó instrukcióit, másolja be az elérhetőséget a megadott helyre. Ezzel a feliratkozás megtörtént.

RSS url:

Oldal nyomtatása
Ugrás a lap tetejére