www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Durst – valami plusz a FESPA-n

A fejlett nyomtatási technológiákat alkalmazó Durst a B7 csarnok A20 standján mutatja be új termékeit a FESPA-n.

A cég két fő téma köré építi megjelenését: egyrészt bemutatják immár sikeres Rho P10 250 HS Plus készülékét és Rho 512R Plus készülékét, amelyek megbízhatóságuk által biztosítják befektetésük biztonságát, és valami pluszt is a termelékenységet és környezetbarát gyártást támogató új funkcióik által.

A készülékeket olyan új szerviz opciókkal egészítették ki, mint a kiterjesztett garanciális idők, illetve a szintén új virtuális support és analitikai funkciók. 

Az innováció és a fenntarthatóság az a két kulcsszó, amelyek jegyében az új Rhotex 325 és Rho WT 250 nyomtatókat kifejlesztették.

A Durst Water technológiának, illetve további környezetbarát alkalmazásoknak köszönhetően új piaci lehetőségeket nyitnak meg – az UV gyártási portfólión túlmenően.

Emellett bemutatják még standjukon a Durst analytics új szoftvermegoldást, amelynek segítségével a készülékek felhasználói folyamatosan megfigyelhetik készülékük legfontosabb működési paramétereit, ezáltal idejében reagálhatnak meghibásodás esetén, így növelve nyomtatójuk élettartamát.

A Durst szintén bemutatja kiterjesztett szerviz opcióját, amely az új gépek installációja esetén 36 hónaposra növekszik, egy újratervezett szerviz megállapodás keretében.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére