www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Esko

A FESPA A1-C25 standján az Esko olyan szoftver és hardver megoldásokat mutat be, amelyek segítenek a cégeknek abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki gyártási workflow-jukból, eszközeikből és munkatársaikból.

Az Esko továbbfejlesztette Kongsberg asztal portfólióját annak érdekében, hogy partnereinek megkönnyítse a számukra legmegfelelőbb készülék kiválasztását. Ennek értelmében két fő termékcsalád közül választhatnak attól függően, milyen munkákat végeznek – a kreatív és sokoldalú munkákhoz a Kongsberg X, míg a hatékony gyártás érdekében minél termelékenyebb Kongsberg C sorozatból választhatnak. Azoknak, akik újak a digitális utómunka területén, vagy csak limitált igényük van kivágásra, az X Starter sorozat már a Kongsberg élményt kínálja, mindezt olcsóbban, és a vállalkozás fejlődése esetén tovább fejleszthető.

Az Esko FESPA standján egyaránt megtekinthető lesz a Kongsberg X20 és Kongsberg C60 készülék. A cég kifejezett célja, hogy modulárisan építhető rendszereket kínáljanak, ezzel támogatva a sign and display vállalkozásokat.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére