ESE 2017

 

 

Az idei Európai Sign Expo 2017. május 8-12. között Hamburgban várja a szakmai látogatókat. Van 5 visszautasíthatatlan érvünk, amiért Ön is ott akar lenni…

 

 

ESE exhibitors

 

1. Inspirálódjon a több mint 75 kiállító cég, közöttük az Sloan LED, Pixlip és Automatic Letter Bender kínálatából, akik a nem nyomtatott sign termékek közül bemutatják a neon, LED, dobozbetűk, szerszámok, display rendszerek és szoftverek legújabb fejlesztéseit.

 

 

ESE seminar

 

2. Nyerjen betekintést a legújabb trendekbe és profitáljon az iparág szakértői által bemutatásra kerülő esettanulmányokból, az INGYENESEN látogatható signage szemináriumok keretében.

 

 

Co-located evets

 

3. Fedezze fel, miként működik együtt a nyomtatás, a signage a belterekkel – látogasson el ugyanazon a helyszínen a FESPA 2017 és Printeriors kiállításokra – használja ki az Európai Sign Expó-s belépőjét, amellyel a további rendezvényeket is INGYENESEN látogathatja.

 

 

Network

 

4. Találkozzon és ismerkedjen meg Önhöz hasonló gondolkodású szakmabeliekkel Európa vezető szakmai signage kiállításán.

 

 

Gala dinner

 

5. Tekintse meg a rangos FESPA Award-ra nevezett pályaműveket, amelyek a print legjavát reprezentálják és vegyen részt a kellemes gálavacsorán, melynek keretében bemutatják a győzteseket.

 

 

divider image

 

Mindezek mellett sok egyéb program várja Hamburgban idén májusban, itt van a megfelelő pillanat, hogy regisztráljon INGYENES látogatói belépőjéért. 2017-ben a Sign and Display magazinnal együttműködésben felajánljuk Önnek, hogy spóroljon 70 Eurót, ha ezt a kódot használja regisztrációjához: ESEB715

Szeretettel várjuk Önt Európa vezető signage kiállításán!


*Az ingyenes regisztráció 2017. május 7-én zárul; azt követően az online regisztráció ára 40 Euró, a helyszíni regisztráció költsége pedig 70 Euró.

 

 

FOLLOW US ONLINE:

 

facebook   twitter  linkedin  instagram

 

 

 

 

Opening Times

MONDAY 8 MAY:            10.00 - 18.00
TUESDAY 9 MAY:           10.00 - 18.00
WEDNESDAY 10 MAY:   10.00 - 18.00
THURSDAY 11 MAY:       10.00 - 18.00
FRIDAY 12 MAY:             10.00 - 16.00

 

Venue Details

EAST ENTRANCE
HAMBURG MESSE
MESSEPLATZ 1
20357 HAMBURG,
GERMANY

 

 

 

 

FESPA, Holmbury, The Dorking Business Park, Dorking, Surrey, RH4 1HJ
Copyright European Sign Expo 2017 
www.europeansignexpo.com all rights reserved.

 

 

A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!