REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2017.03.21.
SignExpo + PPDexpo március 28-30., BOK (volt Syma) csarnok

Szeret nyomtatni?

Akkor nyomtassa ki a regisztrációs lapját, és ne felejtse magával hozni! Regisztráció ITT.

SignExpo + PPDexpo március 28-30., BOK (volt Syma) csarnok

Három nap, 105 kiállító, 76 stand, 2.700 nettó négyzetméter, szakmai programok, előadások, kerekasztal beszélgetések, díjkiosztók, társasági események.

Rengeteg kiállított gép, berendezés a standokon, 15%-al több regisztrált hazai és külföldi látogató /Németországból, Hollandiából, Szlovákiából, Romániából, Ukrajnából és Horvátországból/.

Ezüst fokozatú támogatók: Epson / Roland DG North Europe S/A

A szakma színe-java ott lesz! És Ön?

További információk, kiállítói lista, térkép, programok és díjmentes látogatói előregisztráció: www.signexpo.hu

 

Idén is lesz Manager-bankett!

Március 29-én, szerdán a kiállítás 2. napján a zárás után a BOK (volt Syma) Csarnok emeletén található Planetsport Cafe étteremben.

Elsősorban a kiállítóknak és meghívottaiknak szervezett program, de nyilvános esemény! Bármely látogató is vehet rá belépőt magának vagy partnereinek, vendégeinek.

A vacsorajegyeket előzetesen a titkarsag@pnyme.hu címen lehet megrendelni vagy a szabad helyek függvényében a kiállításon a PNYME standon (E10) lehet megvenni. (Fizetés cash vagy bankkártyával is lehetséges)

Eurojet - „Pörögj fel!”

Idén a SignExpo-n megmutatjuk Neked, hogyan tudod emelni a fordulatszámot és versenyelőnyhöz jutni: most nem csak hardvereket fogunk bemutatni Neked, de elhozzuk az alapanyag beszállítóink legizgalmasabb újdonságait is – készülünk a legújabb belső dekorációs anyagokkal, gyorsan applikálható és cserélhető megoldásokkal, táblás alapanyagokkal és sok minden mással...

Ha most, vagy a következő pár hónapban tervezel új gépeket venni, ne hagyd ki a SignExpo kiállítást és feltétlenül gyere el, mert élőben találkozhatsz olyan gépekkel, amelyek biztos, hogy versenyelőnyhöz juttatnak Téged!

Dekorszövetség

Kreatív újrahasznosító versenyt hirdet a Dekorszövetség.

A tavaszi SignExpo reklámdekorációs szakkiállításon kreatív alkotások rögtönzésre hívja a szakmabelieket, tervezőket, kivitelezőket, diákokat és bárkit, aki alkotni szeretne.

RÖGTÖNZÉS - Műalkotás készítése kiállítás építési-hulladékból

A verseny kiírása szerint: kidobásra ítélt dolgokból, kiállítás építési hulladékokból, tárgyakból kell látványos figuratív vagy nonfiguratív kompozíciót készíteni.

Kedvezményes szállás

Kedvezményes szállás lehetőség PPDexpo SignExpo kiállítóknak és látogatóknak.

A szervezők ismét megállapodtak a kiállításokhoz legközelebbi, gyalog is csak 2 percre lévő Hotel Arénával, hogy az expo kiállítóinak és látogatóinak kedvezményes áron adják az előre megrendelt szobákat.

Szobafoglalás az arena.reservation@danubiushotels.com email címen

Hivatkozás: „PPDexpo - SignExpo” Tar Bauer Dóra Sales Manager

Best Print Hungary Díjkiosztó

A fesztiválprogram legrangosabb eseménye immár hagyományosan a Best Print Hungary termékverseny eredményhirdetése és díjkiosztója.

Erre a második napon, március 29-én szerdán du 3-kor kerül sor a Fesztivál pódiumon.

Transpack, K21-es stand

Transpack, azaz csomagolás, anyagmozgatás és logisztika. A magyar csomagolóipar rendszeresen megjelenő folyóirata, szakmai cikkekkel, hírekkel, riportokkal és beszámolókkal. A termékgyártók és kereskedők meghatározó információforrása, a csomagolóipart támogató anyagmozgatás és logisztika bemutatásával.

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!