www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
SignExpo+PPDexpo

Március 28-30. között a BOK /volt Syma/ csarnokban mintegy 3.000 négyzetméteren közel 100 kiállító vesz részt.

A kiállítók a szakma szinte teljes keresztmetszetét reprezentálják a nyomtatástól kezdve a csomagolástechnikán keresztül az üzleti reklámdekorációig.

A korábbiakhoz képest a hangsúly idén eltolódik a gépek, illetve az alap- és segédanyag kínálat felé, mintegy 60 %-os arányt képviselve.

A látogatók idén a regisztráció után kapott QR-kódos névkitűzővel léphetnek be a kiállításra, mely megkönnyíti a személyes kapcsolatfelvételt a kiállítókkal. Elég egy okostelefon kattintás és a szükséges információ azonnal rendelkezésre áll. Az előregisztrált szakmai látogatók részére, a belépés idén is díjmentes. Regisztráció ITT.

Kiállításokat mindhárom nap szakmai programok díjkiosztók, workshopok, kerekasztal beszélgetések kísérik. A szakmai szervezetek a teljes programot a nyitásig folyamatosan frissítik. Programok ITT.

Az idei rendezvény szakmai rangját emeli, hogy a Roland DG ezüst fokozatú támogatóként jelenik meg, ezzel is jelezve a SignExpo-PPDexpo-nak a közép-kelet európai kiállítási palettán való előkelő helyét.

Végezetül egy jó, és egy rossz hír: Jó hír, hogy az újonnan bejelentkezni kívánó kiállítók számára még van szabad hely, a rossz hír, hogy már fogytán van a frekventált standhely. A kiállítói alaprajz megtekinthető a kiállítások honlapján. Kapcsolatfelvétel ITT.

További információk, jelentkezési feltételek, kiállítói lista, látogatói regisztráció: www.signexpo.huOldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére