REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2017.02.16.
“MINDEN, AMI SZEMMEL FOGHATÓ” SignExpo + PPDexpo

Kiállítási hírek 1-1 mondatban:

  • Március 28-30. között a BOK /volt Syma/ csarnokban mintegy 3.000 négyzetméteren közel 100 kiállító vesz részt.
  • A kiállítók a szakma szinte teljes keresztmetszetét reprezentálják a nyomtatástól kezdve a csomagolástechnikán keresztül az üzleti reklámdekorációig.
  • A korábbiakhoz képest a hangsúly idén eltolódik a gépek, illetve az alap- és segédanyag kínálat felé, mintegy 60 %-os arányt képviselve.
  • A látogatók idén a regisztráció után kapott QR-kódos névkitűzővel léphetnek be a kiállításra, mely megkönnyíti a személyes kapcsolatfelvételt a kiállítókkal. Elég egy okostelefon kattintás és a szükséges információ azonnal rendelkezésre áll. Az előregisztrált szakmai látogatók részére, a belépés idén is díjmentes. Regisztráció ITT.
  • Kiállításokat mindhárom nap szakmai programok díjkiosztók, workshopok, kerekasztal beszélgetések kísérik. A szakmai szervezetek a teljes programot a nyitásig folyamatosan frissítik. Programok ITT.
  • Az idei rendezvény szakmai rangját emeli, hogy a Roland DG ezüst fokozatú támogatóként jelenik meg, ezzel is jelezve a SignExpo-PPDexpo-nak a közép-kelet európai kiállítási palettán való előkelő helyét.
  • Végezetül egy jó, és egy rossz hír: Jó hír, hogy az újonnan bejelentkezni kívánó kiállítók számára még van szabad hely, a rossz hír, hogy már fogytán van a frekventált standhely. A kiállítói alaprajz megtekinthető a kiállítások honlapján. Kapcsolatfelvétel ITT.

További információk, jelentkezési feltételek, kiállítói lista, látogatói regisztráció: www.signexpo.hu

 

Roland DG Corporation

A Roland DG Corporation vezető gyártója olyan termékeknek, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek mind a professzionális, mind a hobbi felhasználóknak valóra váltani ötleteiket, belértve a SOLJET, VersaCAMM, VersaUV és Texart sorozat nagyformátumú tintasugaras beredezéseit, MDX maró és EGX gravírozógépeket, CAMM-1 és STIKA vinyl vágógépeket és MPX fotónyomtatókat. 2010-ben a vállalat az egészségügyi piacra lépett az Easy Shape DWX marógéppel, amely speciálisan minőségi fogászati protézisek gyártására lett tervezve.

A Roland DG nemrég mutatta be a monoFab 3D asztali nyomtató és marógép sorozatát prototípus gyártáshoz. A vállalat szabadalmazott gyártási technológiáját használja világszerte forgalmazott termékeinek létrehozásához.

Minden, ami a bélyegzőgyártáshoz kell

A Stampy Kft.-t a bélyegző- készítés területén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították 2007 szeptemberében. A szándék az volt, hogy a jó minőségű és jó árfekvésű bélyegzőházakkal, bélyegzőkésztő kellékanyagokkal kereskedjünk. A piac nagyon jól reagált az újdonságra, és köszönhető a termékekre adott élettartam garanciának, ma már szinte minden bélyegzőkészítő cég ismeri termékeinket, forgalmazza azokat vagy használja kellékanyagainkat.

Üzleti magatartásunknak köszönhetjük az elmúlt közel tíz év alatti töretlen fejlődésünket, az évről évre magasabb árbevételünket. Kínálatunkban a TRAXX bélyegzők teljes szortimentje mellett megtalálhatóak a lézeres és a fotopolimeres bélyegzőkészítéshez szükséges alapanyagok, speciális bélyegző- festékek.

idén 20 éves a Dupro Kft

Idén ünnepeljük fennállásunk 20-ik évfordulóját. Büszkék vagyunk erre a számra, hiszen a mai világban óriási eredmény kisvállalkozásként, a Lohmann GmbH egyedüli magyarországi képviseletként a piacon lenni. Megtisztelő, hogy a mai napig az egyik legnagyobb beszállítói lehetünk a nyomdaiparnak, olyan versenytársak mellett, mint a Tesa vagy a 3M.

Egyik legkiemelkedőbb piacunk a flexonyomtatás, ami az elmúlt években sok kihívással állított szembe minket, tekintettel a technológia folyamatos fejlődésére. Szoros együtt működésben a Lohmann GmbH-val - melynek egyetlen magyarországi képviselete vagyunk – igyekszünk újdonságainkat vevőinkhez is eljuttatni. Az elmúlt években rengeteg szakmai napon vettünk részt, melynek nem csak a fejlődés a fő célja, hanem a vevőkkel való kapcsolattartás is.

ESKO

Hatékonyság növelése a kis sorozatú digitális kivágó rendszereknél.

Az ESKO a Kongsberg X és C sorozatú berendezéseihez is integrált, korszerű szoftvermegoldásokat kínál, mellyel hatékonyabbá és átláthatóbbá válik a Digitális anyagok feldolgozása, a munkafolyamatokon belül.

A nyomdaipar bármely területén is tevékenykedik, az ember tapasztalhatja, hogy a termék előállítása szempontjából meghatározó az előállításra fordított idő. Ezt nagyban befolyásolja az anyagok minősége, legyen szó a digitális anyagokról, vagy a termék alapanyagáról. Ezek mellett fontos a megmunkálás minősége, melyet a gépek, berendezések precizitása definiál. Ha ezekben már elértük egy magas szintet, úgy érezhetjük, hogy elértük a maximumot s nincsen tovább. Pedig van!

S.P.S Printing Solution Kft.

Az S.P.S Printing Solution Kft. több mint tíz éve szublimáció területén tevékenykedik, az utóbbi években kiemelten a textilgyártásra koncentrál. Az Epson textil-nyomtatóinak kizárólagos hazai forgalmazójaként olyan egyéb gyártók termékeit értékesíti, melyek biztosítják a mindenkor legmagasabb, és folyamatosan megbízható minőséget: ilyenek a Monti Antonio vasalóprései, a Kiian festékei, vagy a Qualimage papírjai. A SignExpo kiállításon akciókkal és újdonságokkal várjuk az érdeklődőket.

Az Epson mérnökcsapata létrehozta a legkorszerűbb képalkotási technológiát direkt pólónyomtatókhoz, amelynek köszönhetően az Epson SC-F2000 egy új mérföldkövet jelent a pólónyomtatásban. A szublimációs nyomtatók terén is újat alkotott az Epson: az SC-F6200, SC-F7200 és SC-F9200 nyomtatók termelékeny és megbízható választás textilanyagok, és különböző ruházati termékek és reklámtárgyak nyomtatására. Alacsony fenntartási költségek, megbízhatóság, és kivételesen könnyű használhatóság jellemzik a nyomtatókat.

www.sublimation-tech.hu

Roland DG új LEF-200 UV Flatbed

Nyomtatás, Személyre Szabás és Profit a Roland DG új LEF-200 UV Flatbed Nyomtatójával

Az vásárlók és vállalkozások gyorsan növekvő igényére a személyreszabott és egyedi megrendelésre készített termékek és szolgáltatások iránt, a Roland DG bemutatta egy izgalmas új berendezését, amely segít a nyomdai vállalkozásoknak profitálni ebből a trendből: ez a VersaUV LEF-200 síkágyas nyomtató. Számtalan cikk, tárgy és tartozék egyedi megrendelésű, kis szériás gyártására képes. A LEF-200 a Roland DG UV-LED síkágyas inkjet sorozatának legújabb tagja.

A LEF-200 kiváló nyomtatási minőséget, szélesebb média választék támogatását és egyszerű használatot biztosít. A LEF-200 508x330 mm nyomtatási területtel rendelkezik, az alapszínek mellett fehér és átlátszó lakk festékkel nyomtat alapanyagok széles választékára, beleértve háromdimenziós tárgyakat 100 mm-es magasságig. A jövedelmező applikációk válaszékának kiszélesítéséhez, a LEF-200 rendelkezik egy új ’primer ink’ opcióval, így a tárgyak gyorsan és kényelmesen alapozhatóak*. A primer ink opció a LEF-300 nyomtatóval is kompatibilis.

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!