REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
SignExpo + PPDexpo március 28-30

A sikertörténet folytatódik!

SignExpo + PPDexpo március 28-30, BOK /volt Syma Rendezvényközpont/

“A várakozásnak megfelelően, a kedvezményes jelentkezési határidő lejártáig, a kiállítási terület 90 %-a gazdára talált a SignExpo és a PPDexpo kiállításokon.” számolt be az Expositor kiállítás-szervező csapata. Ez egyben azt is jelenti, hogy a kiállítók által elfoglalt terület már most meghaladja a 2015. évi rendezvényét.

A látogatók számára jó hír, hogy a kiállító cégek többsége azért igényelt nagyobb területet, hogy minél több gépet, berendezést tudjon üzemelés közben bemutatni, miközben megbeszéléseket folytathatnak a műszaki paraméterekről, árakról és a szállítási határidőkről.

Ugyancsak örömteli hír, hogy a papírkereskedő szakma ismét képviselteti magát a rendezvényen, így a kiállítói kör összetétele idén szinte teljes egészében reprezentálja reklámdekorációs, nyomdaipari és csomagolástechnikai ágazatot.

A két kiállítás sikerének híre a határainkon túlra is eljutott, ennek eredményeként külföldi kiállítók ismét megjelennek a rendezvényen, ez pedig előrevetíti a külföldi látogatók számának emelkedését is.

A két rendezvényt támogató szakmai szervezetek javában dolgoznak a szakmai kísérőprogramok, workshopok összeállításán, hogy a látogatók a standok meglátogatása mellett a jövő szakmai trendjeivel is megismerkedhessenek, és ezáltal tartalmasan tölthessenek el egy egész napot a színvonalas, hangulatos BOK /régi nevén Syma / “A” csarnokában.

Még lehet jelentkezni, de a csarnok befogadóképessége miatt már csak korlátozott számú standhely vár gazdára, ezért a későn jelentkezők hamarosan már csak várólistára kerülve reménykedhetnek a kiállítási részvételben Magyarország legnagyobb reklámdekorációs, nyomtatási és csomagolási csúcsrendezvényén.

További információk és előzetes kiállítói lista: www.signexpo.hu

 

Xerox

Akár milliókat is megtakaríthatnak a Xerox gépeivel a hazai nyomdák.

A gyorsan változó igények, a megrendelések mennyiségi csökkenése és az egyedi megoldások iránti kereslet növekedése döntés elé állítja a hazai nyomdaipar szereplőit. A versenyben maradáshoz, a portfolióbővítéshez és a vele együtt a megújuláshoz fejleszteni kell, azonban nem mindegy, hogy milyen áron. A legjobb megoldás megtalálása érdekében a Xerox Magyarország széles termékkínálattal jelenik meg az idei PPDexpo-n, hogy a kisebb és a nagyobb nyomdaipari vállalkozások is útbaigazítást kapjanak az eredményességük növeléséhez.

Csomagolóipar a PPDexpo-n

Az idei PPDexpo megrendezését a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ)
– csakúgy, mint az előző két alkalommal – ebben az esztendőben is segíti.

A szakmai kiállítók toborzására nagy hangsúlyt fektetünk, mert célunk, hogy a nyomdaipar és a digitalizációs szakma mellett a csomagolószer-gyártók is nagyobb arányban jelenjenek meg e fontos szakmai fórumon. A CSAOSZ ígéretes tárgyalásokat folytat a PPDexpo-n rendszeresen megjelenő kiállítók mellett új megjelenőkkel is.

A CSAOSZ a kiállításon két, félnapos szakmai programot is szervez.

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!