REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
SignExpo-PPDexpo 2017

Ismét együtt!

Már csak néhány napig lehet kedvezményes feltételekkel jelentkezni az idei SignExpo-PPDexpo szakkiállításokra, melyre a BOK (volt Syma) Csarnokban, 2017. március 28-30. között kerül sor.

A reklámdekorációs ágazat képviselői ismét a nyomda- és csomagolóipar piacvezető cégeivel együtt mutatkoznak be az év legnagyobb ez irányú eseményén.

A 2015. évben kiállító 105 cég többsége ismét jelezte részvételi szándékát, és a kedvező részvételi költségeknek köszönhetően növelik a 2015 évi SignExpon elfoglalt területüket.

Érdekesség, hogy a szervezők számos olyan cég érdeklődését is regisztrálták, akik korábban még csak látogatóként voltak jelen a kiállításon, de a helyszínen látva a sikeres üzletkötéseket, kedvet kaptak a kiállítói részvételre.

A látogatók számára is kedvező a márciusi időpont abból a szempontból, hogy a drupa-t követően és az idei Interpack, illetve Fespa kiállítások előtt, személyesen tudnak információkat szerezni a nemzetközi és a hazai kínálatról, műszaki színvonal, ár és szállítási feltételek tekintetében. Mindez előrevetíti, hogy a látogatószám a korábbi évekhez képest tovább nő.

A kiállítás magas színvonalára garancia a rendezvény fölött védnökséget vállaló összes szakmai szervezet közreműködése, a szakmai média teljeskörű támogatása, és a szervező Expositor Kft. több évtizedes szakmai tapasztalata.

A szervezők javasolják a kiállítók számára a január 16-ig történő jelentkezést, hogy élhessenek kedvezményes részvételi árakkal, és az ezzel együtt járó frekventált standterületi elhelyezéssel.

A látogatók pedig már most írják be a naptárukba: SignExpo 2017. március 28-30.

Információk és jelentkezési feltételek: www.signexpo.hu


 

SignExpo-PPDexpo 2017 programok

Újra együtt, amik összetartoznak

A kiállítás gazdag kínálata mellett a szakmai összefogás pozitív eredményeire is példát mutatva szerveződnek a kísérő programok. A bevált gyakorlatot követve most is 1-1 nap fesztiválprogramját szervezi a 3 nagy szakmai szervezet a partnereik bevonásával. Az egyik nap témája a nyomtatott csomagolás - ami nem egyszerűen ipari termék, hanem egyben primer információhordozó is - és minden, ami ezzel összefügg. Ennek gazdája a CSAOSZ, a csomagolási és anyagmozgatás országos szövetség. Másik nap témája napjaink egyik legégetőbb és szinte kivétel nélkül mindenkit nagyon is érzékenyen érintő kérdés, a képzett szakemberhiány és a szakmai utánpótlás problémaköre. Ennek gazdája a témával már egyébként is nagyon intenzíven foglalkozó Nyomda és Papíripari Szövetség. A harmadik nap programját a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület tölti meg elsődlegesen műszaki/technológiai tartalmú szakmai programokkal.

Signdepot és OKI Wide Format a SignExpon

Az OKI 2015-ben felvásárolta a japán Seiko-i wide format divízióját, így a népszerű Seiko széles formátumú nyomtatók OKI DATA név alatt futnak tovább az LFP piacon.

Cégünk, a Signdepot Europe Kft 2016-tól az OKI DATA hivatalos forgalmazó és szerviz partnere Magyarországon.

A SignExpo kiállításon első alkalommal mutatjuk be az új E-64s alacsony szagtartalmú 1.6m-es oldószeres nyomtatót. Az E-64s olyan új innovatív funkciókkal rendelkezik, amely a maximális minőséget, felügyelet nélküli nyomtatást, valamint jobb munkahelyi környezetet biztosít.

Az SX sorozatú festék megkapta a „Green Guard” GOLD fokozatú certifikációját a rendkívül alacsony kémiai kibocsájtás miatt.

További információkért kattintson az oldalunkra

www.signdepot.eu

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!