www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
PPDexpo és SignExpo

Közkívánatra ismét együtt várja a látogatókat a nyomda- és csomagolóipar, valamint a reklámdekorációs ágazat hazai legnagyobb rendezvénye, melyet az iparág összes érintett szövetsége, egyesülete és a szakmédiája támogat.

A PPDexpo és SignExpo kiállításoknak különös keretet és hangsúlyt ad, hogy a 2016-os drupa után, de az Interpack (május 4-10. Düsseldorf) valamint a FESPA (május 8-12. Hamburg) előtt kerülnek megrendezésre.

A 2015-ös kiállításokon és kísérő programokon 105 kiállító mutatta be újdonságait, nettó 2.140 m2 beépített kiállítási területen, közel 3.700 szakmai látogatónak. A résztvevők egyértelműen pozitív visszajelzésekkel értékelték a rendezvényt.

A két testvérkiállítás együttes megrendezése évek óta bizonyítja, hogy a PNYME, és a társszervező Expositor Kft. nemzetközi szintű rendezvényt tudnak megvalósítani. A szakmai közeg pedig visszajelezte, hogy igénye van erre.

A felméréseink bizonyítják, hogy nincs olyan szakmabéli, aki előtt ismeretlen lenne a PPDexpo, a SignExpo, vagy az olyan kapcsolódó programok, mint a Flexpo, vagy a PPFest a rengeteg színvonalas kísérőrendezvénnyel. Mindezek 2017-ben is színesítik a kínálatot és külön vonzerőt jelenthetnek a látogatóknak. A szervezők változatlanul fontosnak tartják, hogy ne csak a nyomdai- és csomagolóipar szakemberei látogassák meg a rendezvényt, hanem a teljes felhasználói kör, így pl. az FMCG iparág gyártói és kereskedői, a beszállítók és megrendelők.

A SignExpo jelentősége az elmúlt évek során tovább nőtt, hiszen a reklámdekoráció közvetlenül hat a fogyasztási cikkek piaci fogadtatására, a gyártók és kereskedők piaci részesedésének növelésére leginkább alkalmas marketing eszköz, és mint ilyen, fontos érték-és eredménynövelő tényező.

A címben is megfogalmazott „Ismét együtt” jelmondat többértelmű – és ez nem véletlen. Legegyszerűbb olvasata, hogy a kiállítás létrehozói és megvalósítói ismét és továbbra is összefogva, egymást kiegészítve és segítve rendezik a 2017. március utolsó hetére meghirdetett kiállításokat. De benne van az is, hogy a szakma ilyen széles körben és koncentráltan legutóbb 2015-ben lehetett együtt, kiaknázva az ebben rejlő lehetőségeket és kihasználva ennek minden előnyét. Mert a helyzet nem változott: „Szinte” bármilyen információ beszerezhető az internetről, „szinte” bárkivel kapcsolatba kerülhetünk, de a személyes benyomásokat, tapasztalatokat, a face-to-face kapcsolatokat nem hogy nem pótolja semmi, de egyre fontosabbá és értékesebbé válnak.

A szakmai látogatók előzetes regisztráció esetén ismét ingyenesen látogathatják a jó hangulatú szakmai csúcstalálkozót.

A SignExpo tematikájáról és a jelentkezési feltételekről a www.signexpo.hu oldalon tájékozódhatnak a kiállítók és látogatók, további információkkal pedig Kiss Zoltán kereskedelmi igazgató áll rendelkezésükre.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére