www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
ASZTALTERÍTÉSI VERSENY

Az előző évi verseny sikereitől bíztatva a Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége és a KIKA Lakberendezési Kft. kreatív asztalterítési versenyt hirdetett. Idén hangsúlyt fektetünk a precíz terítésre, a terítékek szakszerűségére. A versenyt a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesületével együttműködve valósítjuk meg, lehetőséget teremtve olyan csapatok kialakítására, amiben vendéglátós és dekoratőr együtt szerepel.

A november 22-i határidőre beérkezett pályázatok között van nem egy karácsonyi téma, – például délutáni teázás karácsonyi hangulatban, – tengert idéző dekoráció, izgalmas, hősies kort megjelenítő, csillogó, elegáns, családi- és baráti összejövetel, születésnapi vacsora terítés. A pályázatban a terv rövid leírását és a versenyasztal fantázianevét kértük. A pályázók között van dekoratőr, kirakatrendező, virágkötő, dekoratőr tanuló, vendéglátóipari tanuló. Egyéni versenyző és csapat is jelentkezett.

A szakmai zsűri tagjai: Darabos Andrea KIKA marketing, zsűrielnök. Tagok: Tóth Gábor VSZOE alelnök, Bálint Mónika mesterdekoratőr, tavalyi versenyző, Szabó Zsigmond dekormester, dekorvezető, Török Róbert Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatóhelyettese, múzeológus és Sándor Miklós tanár, festőművész, a Dekorszövetség elnöke

A versenymunkák 2016. december 02. és december 19. között tekinthetőek meg a KIKA Budapest, Lakberendezési Áruház a II. emeleti bútorosztályán.

Cím: 1135 Budapest, Lehel u. 51.

Szervezők: KIKA Budapest Lakberendezési Áruház és a Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége (Dekorszövetség)

Együttműködő partner: a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete

Szervezés: Dekorszövetség
dsz@dekorszovetseg.hu
www.dekorszovetseg.hu
+36 20 396-3568, +36 20 486-9229
Postacím: 1088 Budapest, Vas utca 18. IV/18.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére