www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
CANON

A Canon bemutatta új UVgel nyomtatási technológiáját, amely hamarosan elérhető lesz a márka új, tekercses nyomtató sorozatában.

Ez az egyedi új technológia a cég ígérete alapján a termelékenység – képminőség – alkalmazási területek széles köre – automatizáció – alacsony üzemeltetési költségek mindeddig példátlan kombinációját fogja kínálni.

„Ez a forradalmian új fejlesztés a viszonteladóinkkal, vevőinkkel folytatott párbeszédünk, illetve a kutatás-fejlesztésbe történő kiemelkedő befektetésünk eredménye” – mondta Jeppe Frandsen, a Canon Europe Ltd. ipari- és termelési üzletágának alelnöke, majd hozzátette: „A nagyobb termelékenység és rövidebb gyárátsi idő, mindig a vevőink prioritásai között szerepel és mi keményen dolgoztunk azon, hogy előnyöket tudjunk biztosítani felhasználóink számára. Büszkén jelenthetjük, hogy legújabb technológiánk megoldást jelent az eco-solvent és latex nyomtatás limitációira azáltal, hogy több festék kilövellésére képes, mindezt nagyobb sebességgel.”Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére