REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2016.10.03.
Sign and Display magazin 2016. IV. számából ajánljuk

Tisztelt Olvasóink!

Az idén tavasszal megrendezett Fespa, majd drupa kiállításokat követően érezhető, hogy komoly lendületben van a magyar sign iparág. E lendület jegyében alig várjuk az ősz szakmai rendezvényeit, és elhihetik: lesz belőlük bőven!

Kezdjük mindjárt a Roland Experience Day-el, amely október 12-én kerül megrendezésre és kiváló alkalmat kínál a Roland teljesen új nyomtató vágó készülékeinek, az idei Fespán debütált TrueVIS család tagjainak megismerésére.

Az Eurojet október 19-re tervez nagyszabású rendezvényt, melynek keretében az iparág általuk megfogalmazott 3 fő jelenlegi kérdésére keresik majd a választ.
A kérdések:
1. Hol van a szakképzett munkaerő a piacról?
2. Hol van a vevő? Mi jár a vevő fejében?
3. Hol van a pénz a cégben? Hogyan lehet ebben az üzletágban profitot csinálni és növekedni?
Ön szintén szembesül ezekkel a kérdésekkel? Akkor érdemes lesz ellátogatnia október 19-én a Lurdy-ház mozitermébe!

A Mimaki szinte egyedülálló módon munkálkodik azon, hogy a digitális nyomtatási piacon elért meghatározó pozícióját megtartsa. Ennek szellemében olyan sok újítást jelentetnek meg, amelyekkel akár kéthavi rendszerességgel egy teljes magazint is megtölthetnénk.

A Nyomdaker Kft. pedig úgy döntött, házhoz viszik sign megoldásaikat, és egy road-show keretében október 17-21. között bejárják az országot Zalaegerszegtől egészen Debrecenig.

A fenti szakmai eseményekre természetesen lapunk is ellátogat, hogy következő lapszámunkról beszámolhassunk olvasóinknak, de addig is egy kis ízelítővel szolgálunk mostani lapszámunk tartalmából:
Egyre fontosabb szerepe lesz a digitális könyvnyomtatásnak.
A Magyar Írószövetség és a Canon közös pályázatának nyertes köteteit szeptember 8-án mutatták be a Petőfi Irodalmi múzeumban. Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett Digitális Könyvnyomtatási Pályázat zsűrije tíz alkotást díjazott, amelyek között regények, verseskötetek, esszék, de egy drámaantológia és egy mesekönyv is helyet kapott.

Átfogó tájékoztató a Xerox jelenéről és terveiről.
A Xerox Magyarország szeptember 7-én tartott sajtóreggelijén a vállalat három országot felölelő régiójának vezetője, Veronika Brazdilova elemezte a magyar dokumentumkezelési szektor válság utáni helyzetét és várható változásait, beleértve ebbe a nyomdaipari, az irodai és a szolgáltatási szektor előtt álló lehetőségeket, valamint a magyar piac sajátosságait.

Kellemes olvasást kívánok!

Bévárdi Szilárd
főszerkesztő

További részletekért kattintson címlapunkra! 
www.magyarsign.hu

 

Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége

A Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége 2016. október 13-án tartja őszi közgyűlését a Hotel Residence Ózon superior Conference & Wellness Hotelben Mátraházán. A szakmai közgyűlésre várják azon fényreklámgyártó cégek jelentkezését is, amelyek jelenleg nem tagjai a szövetségnek, de érdeklődnek annak szakmai tevékenysége iránt.

A közgyűlés pontos programjáról tájékoztatást kaphatnak, illetve jelentkezésüket leadhatják az alábbi elérhetőségeken:
Email: info@hsf.hu
Tel.: +36 1 358 1486

Roland Experience Day

Ha nem jutott el a két évvel ezelőtti Roland Experience Day-re, akkor most bepótolhatja a mulasztást: október 12-én ugyanis szakmai prezentációk és élő bemutatók keretében ismerkedhet meg a Roland DG teljes termékpalettájával, közöttük az új TrueVIS nyomtató- és vágógépeivel, amelyek kiváló képminőséget és értéket biztosítanak.

A Roland Experience Day rendezvény időpontja: 2016. október 12, helyszíne: 1117 Budapest, Kopaszi-gát, Öböl ház

Canon

A Canon bemutatta új UVgel nyomtatási technológiáját, amely hamarosan elérhető lesz a márka új, tekercses nyomtató sorozatában.

Ez az egyedi új technológia a cég ígérete alapján a termelékenység – képminőség – alkalmazási területek széles köre – automatizáció – alacsony üzemeltetési költségek mindeddig példátlan kombinációját fogja kínálni.

„Ez a forradalmian új fejlesztés a viszonteladóinkkal, vevőinkkel folytatott párbeszédünk, illetve a kutatás-fejlesztésbe történő kiemelkedő befektetésünk eredménye” – mondta Jeppe Frandsen, a Canon Europe Ltd. ipari- és termelési üzletágának alelnöke, majd hozzátette: „A nagyobb termelékenység és rövidebb gyárátsi idő, mindig a vevőink prioritásai között szerepel és mi keményen dolgoztunk azon, hogy előnyöket tudjunk biztosítani felhasználóink számára. Büszkén jelenthetjük, hogy legújabb technológiánk megoldást jelent az eco-solvent és latex nyomtatás limitációira azáltal, hogy több festék kilövellésére képes, mindezt nagyobb sebességgel.”

Egy helyen a legjobbak!

Idén janárban jelentette be az EPSON, hogy megérkezik a 64" méretű SC-P20000-es nyomtató, mely a kivételes nyomtatási sebesség mellett kiemelkedő minőségű fényképek nyomtatását teszi lehetővé.

Az új készülék a rendkívül népszerű Stylus Pro 11880-as méltó utódjának tekinthető. Az akár 2400x1200 dpi felbontású fényképeket a PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej biztosítja. A robosztus kialakítás számos technikai újítást és funkciót rejt, mint például az új fejlesztésű, kameraalapú papíradagoló-stabilizátort és a médiainduktív görgőrendszert.

Az Európai Digitális Sajtószövetség (EDP) a legjobb fotónyomtató kategóriában az EPSON új SC-P20000-es nyomtatót hirdette ki győztesként. Az EDP minden évben a digitális nyomtatási piac leginnovatívabb termékeit és fejlesztéseit díjazza.

Az ILFORD név egyet jelent a hagyományos képalkotás területén a prémium minőséggel!

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!