www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
FESPA

FESPA - Digitális textilnyomtatási konferencia Milánóban

Idén szeptember 30-án Milánóban tartja Digitális textilnyomtatási konferenciáját a FESPA. A rendezvény szervezésében részt vállal a FESPA olaszországi szervezete, a Sistema Moda Italia, az Olasz Divat és Textil Szövetség és az Olasz Textilipari tervezők szövetsége is, a rendezvény társszponzora pedig az MS Italy lesz.

Az egynapos konferencia a FESPA által az utóbbi nyolc év folyamán szervezett digitális textilnyomtatási konferencia sorozat sikerére alapoz. A konferenciasorozat alapvető célja, hogy segítséget nyújtson a FESPA tagok számára a digitális textilnyomtatásban rejlő lehetőségek bemutatása által.

A szeptemberi konferencia programja betekintést enged a résztvevők számára a különféle piaci szegmensekbe, illetve visszajelzéseket olyan nyomdák részéről, akik sikeresen léptek be a digitális textilnyomtatás piacára.

A konferencián az alábbi szónokok tartanak majd beszédeket: Enrico Barboglio (FESPA Italia); Duncan MacOwan (FESPA); Ron Gilboa (InfoTrends); Fulvio Alvisi (AIDT); Andrea Ferrero (Miroglio Textiles); Lorenzo Zottar (The Color Soup); Gianluca Brenna (Stamperia di Lipomo); Dario Garnero (Stamperia Serica Italiana) és Andrea Barbiani (MS Italy).Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére