REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2016.07.08.
Sign and Display magazin 2016. III. számából ajánljuk

Tisztelt Olvasóink!

Remekül indult ez a nyár, hiszen hazánk futballválogatottja nem csak kijutott a franciaországi Európa Bajnokságra, de csoportelsőként jutott tovább az első körből. Óriási élmény volt látni azt a szurkolást és euforikus hangulatot, amit ez a remek eredmény idézett elő hazánkban! Mi pedig reméljük, hogy az Európa Bajnokságot megelőző, és az abban rejlő üzleti lehetőségeket elemző cikksorozatunkkal segíteni tudtuk a sign and display iparág hazai szereplőit abban, hogy a maximumot hozzák ki ebből az eseményből!

Magazinunk az alábbi témákkal készült olvasóink számára:

Sikerrel zárult a megújuló stratégiája jegyében 11 napos időtartammal megrendezett drupa 2016 kiállítás és vásár. A digitalizálódás jegyében lezajlott esemény mégis megmarad eddigi négy éves ciklusa mellett. 3D és funkcionális nyomtatás, csomagolás és Landa show – lapunk a helyszínen lehetett részese a világ vezető nyomdai seregszemléjének és külön rövid cikkekben számolunk be arról: milyen újdonságokkal készültek a sign and display iparág számára a legnagyobb gyártók.

Május 13-án Berlinben tartotta közgyűlését az 50. éves jubileumát ünneplő Európai Sign Szövetség. A közgyűlés témái között szerepelt egyebek mellett a szervezet tagjai számára egységes viselkedési szabályzat megalkotásának aktuális státusza és a szövetség költségvetésének megtervezése. A magyar delegáció sikeres prezentációját követően az is kiderült: 2017-ben hazánkban rendezik majd az európai szövetség tavaszi tanácsülését.

Példaértékű hozzáállás tapasztalható mind a nyomtatók kezelésében, mind pedig az ügyfelek kiszolgálásában a családi vállalkozásként működő Print Produkció Kft-nél. A cég már a kezdetektől a Mimaki márka mellett tette le a voksát, és olyannyira elégedettek vele, hogy idén – Magyarországon elsőként – náluk állt munkába a márka JFX500-as készüléke. Ügyfélkezelésről, rugalmasságról, lojalitásról és igényességről egyaránt beszélgettünk Kelemen Csillával, a Print Produkció Kft. tulajdonos - ügyvezető igazgatójával.

Beszámolunk emellett a magyar nyomdaipar termékeit díjazó Best Print Awards eredményeiről és a Sericol textilnyomtatási szakmai nyílt napjairól is!

Kellemes olvasást kívánok!

Bévárdi Szilárd
főszerkesztő

További részletekért kattintson címlapunkra! 
www.magyarsign.hu

 

50 éves az EuroShop
50 éves az EuroShop – egy Düsseldorfból induló világméretű karrier

Abban az évben, amikor először bukkant fel a Sárga Tengeralattjáró, Düsseldorfban is történelmet írtak, hiszen 1966. június 11-15. között rendezték meg az első EuroShop szakvásárt. Akkoriban senki sem sejtette, hogy a globális kiskereskedelem világviszonylatban is vezető szakvására fejlődik ki belőle.

Az EuroShop ma már 50 éves sikertörténetre tekinthet vissza. A rendezvény az innovációk bemutatásának színtere, a fejlődési irányt megszabó seregszemle és a kifejezetten kiskereskedelmi célú kreatív ötletek sziporkázó tárháza. A kiskereskedelem nemzetközi világa izgatottan várja a 2017. március 5-9. között rendezendő 19. EuroShop szakvásárt.

FESPA

FESPA - Digitális textilnyomtatási konferencia Milánóban

Idén szeptember 30-án Milánóban tartja Digitális textilnyomtatási konferenciáját a FESPA. A rendezvény szervezésében részt vállal a FESPA olaszországi szervezete, a Sistema Moda Italia, az Olasz Divat és Textil Szövetség és az Olasz Textilipari tervezők szövetsége is, a rendezvény társszponzora pedig az MS Italy lesz.

Az egynapos konferencia a FESPA által az utóbbi nyolc év folyamán szervezett digitális textilnyomtatási konferencia sorozat sikerére alapoz. A konferenciasorozat alapvető célja, hogy segítséget nyújtson a FESPA tagok számára a digitális textilnyomtatásban rejlő lehetőségek bemutatása által.

Onyx és HP összefogás

Onyx és HP összefogásban az Andretti Autosport sikeréért

A sebesség tényezőjét fejben tartva az Onyx Graphics és a HP Inc. egyesítették erőiket a négyszeres Indianapolis 500 győztes Andretti Autosport támogatására.

Az együttműködés részeként az Andretti Autosport-ot ellátják a legmodernebb szélesformátumú nyomtatási illetve szoftver megoldásokkal – amelyek manapság már nélkülözhetetlenek a folyton fejlődő autósport világában.

További információ: www.AndrettiAutosport.com 

Xaar

Xaar – megvásárolta az acquires Engineered Printing Solutions-t

A Xaar plc örömmel jelentette be az Engineered Printing Solutions (“EPS”) megvásárlását, amely Észak-Amerika vezető terméknyomtató eszközgyártója.

A július 1-én véglegesített ügylet a Xaar első lépése a cég stratégiai tervei felé, hogy 2020-ra elérje a 220 millió angol fontos éves bevételét.

Az EPS sikeres együttműködéseket épített fel a promóciós, csomagolási, orvosi, autógyártási, sporteszköz és játékgyártó szektorokkal egyaránt.

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!