REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2016.04.19.
Sign and Display magazin 2016. II. számából ajánljuk

Kedves Olvasóink!

Tulajdonképpen „átmeneti” állapotban készítettük aktuális lapszámunkat, mert túl vagyunk az idei Fespa-n, és készülünk a Drupa-ra. A magazin tartalma viszont korántsem átmeneti!

A Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége komoly ütemben fejlődik 2015-ös megalapítása óta. Az új belépőkkel immár 11 tagú szakmai szövetség nemcsak sikeres futball kupát szervezett idén, de közgyűlésén bemutatta hivatalos weboldalát és döntött az „Év fényreklámja” díj megalapításáról is.

Kreativitás + Szakértelem + Inspiráció – e három szóval akár össze is foglalhatnánk az EuroJet Hungária Kft. által szervezett nyílt napok tanulságát, de minek is akarnánk, amikor annyi mindent érdemes elmondani róla. HP Latex és Mutoh tárgynyomtatók, illetve HP WallArt szoftver bemutató – de ennél sokkal több: kreatív alkalmazási lehetőségek, a megrendelői oldal tapasztalatai, illetve Európai Uniós támogatási és banki finanszírozási lehetőségek - első kézből.

Különleges eseményre került sor az Igepa vecsési kiállítótermében, hiszen a meghívottak szűk köre számára már a hivatalos világpremiert megelőzve mutatta be az Igepa Paper Hungary Kft. az új Roland Soljet EJ-640 nyomtatót, amelyről első kézből tudósítjuk olvasóinkat.

„Szerinted mennyi látogató volt?” „Háát, szerintem kevesebb, mint tavaly!” – Ehhez hasonló beszélgetések rendszeresen hangzottak el, amikor ismerősökkel találkoztunk az idén tízéves jubileumát ünneplő Fespa Digital amszterdami állomásán. De vajon mennyire volt hatással a Fespa-ra az a tény, hogy hamarosan egy másik kiállítást is rendeznek – nem mellesleg Drupa néven? Minderről és az iparág újdonságairól tudósít lapunk a helyszínről.

Hazánkban jelenleg kisebb rajongói őrület övezi a futballválogatottat. De vajon mi köti válogatottunkhoz egyik legrégebbi szponzorát? Mi egy professzionális nemzetközi sportszergyártó EB-hez és általánosságban a futballhoz kapcsolódó filozófiája? E kérdések megértésében segített nekünk az adidas Budapest Kft. marketing szakemberei.

A futball EB komoly hatással van a reklámajándéktárgy készítés iparágára is. Az ANDA PRESENT Kft. a piacon egyedülállóan mindig a legmodernebb technológiákat alkalmazza, a legmagasabb színvonalú és legnagyobb precizitással készülő termékeikhez. Az iparág trendjeiről és a technológiák megfelelő kombinációjáról beszélgettünk Seres Péterrel, a cég operatív igazgatójával.

Kellemes olvasást kívánok!

Bévárdi Szilárd
főszerkesztő

További részletekért kattintson címlapunkra! 
www.magyarsign.hu

 

HSF

Lendületben a Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége. Komoly ütemben fejlődik 2015-ös megalapítása óta a Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége, amely április 7-én tartotta tavaszi közgyűlését Vecsésen.

Az új belépőkkel immár 11 tagú szakmai szövetség nemcsak sikeres futball kupát szervezett idén, de bemutatta hivatalos weboldalát, amely a www.hsf.hu címen érhető el.

A közgyűlés döntött az „Év fényreklámja” díj megalapításáról, és elhatározta azt is: 2017-ben megpróbálják Magyarországra hozni az Európai Sign Szövetség éves közgyűlését.

EPSON
20 milliárd YEN-es fejlesztési beruházás az EPSON-nál.

Az EPSON Corporation, mintegy 20 milliárd YEN giga beruházással indította az idei évet.

A hatalmas összeget egy új gyár létesítésére fordítják, mely közel 49 000 m2-en terül majd el Japán, Shiojiri városában.

Az új gyár felépítése szerves része annak a stratégiának, amely azt célozza, hogy az EPSON legújabb PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiával készülő nyomtatóinak kutatás-fejlesztése egy helyen történjen.

Digitális Könyvnyomtatási Pályázat

8. alkalommal kerül meghirdetésre a Digitális Könyvnyomtatási Pályázat.

Az előző évek sikerét folytatva idén is útjára indul a Canon szervezésében a Digitális Könyvnyomtatási pályázat. Az elmúlt időszakban több mint 70 mű kinyomtatását vállalta a cég, így jelenhettek meg például Nógrádi Gábor verseskötetei, vagy annak a Valuska Sárának a fantasy regénye, aki a jelentkezésekor még alig töltötte be a 15. életévét.

A kezdeményezés azoknak a tehetséges íróknak kíván lehetőséget nyújtani, akiknek szépirodalmi műve egy szűkebb réteget céloz, ugyanakkor írásaik megjelenése mégis hiánypótló a hazai irodalmi életben.

Új OKI H3-104s ColorPainter

Az április 19-21 között Birminghamben megrendezett Sign & Digital UK kiállításon mutatták be az OKI legújabb szélesformátumú nyomtatóját, a ColorPainter H3-104s készüléket.

A ColorPainter sorozat már eddig is nagy népszerűségnek örvend felhasználói körében nyomtatási minősége, megbízhatósága és nyomtatófejeinek kiemelkedő stabilitása miatt.

A sorozat legújabb, H3-104s nevét viselő tagja méltó elődjeihez, 2,6 méter nyomtatási szélességével, 8 szín nyomtatási tartományával (szürke és világos szürke nyomtatási opcióval) – a legújabb eco-solvent festékek felhasználásával. A H3-104s készülék a H2-es nyomtató vázára alapszik és a díjnyertes ColorPainter M64s készülék számos fejlett megoldását tartalmazza.


www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!