www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
web-to-print megoldás

A Fujifilm bejelentette: az innovatív szoftverszolgáltatásokat fejlesztő Aleyant céggel együttműködve elindította új web-to-print szolgáltatását Európában. A partnerséget a Fujifilm Észak-Amerika divízió Pressero megoldásának sikere inspirálta, amelyhez hasonló eredmények elérését célozta meg saját fejlesztésű megoldásával az Aleyant és a Fujifilm Európa.

John Davies a Fujifilm Európa üzletstratégia és nyomtatási workflow megoldásokért felelős marketing menedzsere elmondta: „Izgatottak vagyunk, hogy egy új, teljes körű szolgáltatást nyújtó megoldást biztosíthatunk partnereink számára. A web-to-print terület eszközei és technológiái szignifikáns fejlődésen mentek keresztül, és mi eleget téve az elvárásoknak, megtaláltuk a legjobb megközelítést – nemcsak a jelenre, de a jövőre nézve is.

Nagy hatással volt ránk a Pressero megoldás minősége, az Aleyant csapatának meglátásai, illetve az amilyen könnyű volt velük dolgozni az integráció folyamán.”

A web-to-print sikeres implementálása a vásárlók folyamaton történő gondos végigvezetését igényelte, és az Aleyant bebizonyította, csapata képes e faladat megoldására. Ezen kívül az Aleyant megoldotta a web-to-print integrációját a Fujifilm XMF workflow-jába. Ez az integráció lehetővé teszi az adott munkák adatainak automatizált továbbítását a web felületről közvetlenül az XMF worklfow-ba, ezáltal lehetővé téve az automatizált gyártást és munka jóváhagyást.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére