www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Fespa oktatási program

A március 8-11 között Amszterdamban megrendezésre kerülő Fespa Digital kiállítás oktatási programja a digitális nyomtatás trendjeit és lehetőségeit tárja fel a nyomdák számára.

A digitális szemináriumok betekintést engednek a digitális nyomtatási technológiába, és életszerű példák által inspirálják a résztvevőket, függetlenül attól, hogy már működő vállalkozásuk van, vagy épp most indítják azt. Az ingyenesen látogatható szemináriumok a kiállítás négy napja során folyamatos programot kínálnak a 7. csarnok T170 standjánál. Minden egyes szeminárium témáját a Fespa cenzus kutatás által definiált trendek alapján határozták meg a szervezők.

A programsorozat főbb szekciói az ipari nyomtatást, a színmenedzsmentet, a digitális nyomtatási folyamat sztenderdizálását az UV címkenyomtatást, a 3D textilnyomtatást fogják feldolgozni.

Az idei Fespa digital kiállítás további érdekes programjai lesznek a Sign szemináriumok (2-es csarnok, A170-es stand), ahol a sign készítéssel kapcsolatos exkluzív prezentációkat tekinthetünk meg. A digitális textilnyomtatás iránt érdeklődők számára érdekes a Fespa egynapos digitáéis textil konferenciája, amelyet március 8-án rendeznek. A Printeriors beltéri dekorációs nyomtatási konferenciát március 10-én tartják, amelyről lapunkban részletesen is olvashatnak.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére