www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Európai Sign Expó

A sign készítők és signage vásárlók interaktív demonstrációk és workshopok keretében gazdag szakmai programkínálatból válogathatnak a március 8-11 között megrendezésre kerülő Európai Sign Expón. A szemináriumok és workshopok részletes betekintést nyújtanak az iparág aktuális trendjeibe, bevált gyakorlataiba, felhasználói példák bemutatása által. Az Európai Sign Expó, és a Fespa kiállítás látogatói számára ingyenesen látogatható előadásokra az amszterdami RAI kiállítási központ 2-es csarnokában kerül sor, a rendezvény minden napján.

A szakmai programsorozat érdekes témái között szerepel ’Kihasználni a szociális média erejét’ című prezentáció. Azon signage gyártók számára, akiket érdekel, milyen módon használhatják ki a digital signage felületek és a mobileszközök kapcsolatát a ’Mobilba bolondulva – az egyéni mobileszközök közreműködése a nyilvános displayek sikerében’ című előadás lehet érdekes.

A pénteki napon az Európai Sign Szövetség szervezésében kerül sor az ’Európai sign magatartási szabályzat’ szemináriumra. A kiállítás minden napján 12:00tól panel vitákra kerül sor, amelyek a signage jövőjét elemzik hálózatokkal átszőtt világunkban, és a sign iparág sokszínűségét és a benne dolgozó fiatalok helyzetét vázolják fel. Az ingyenes szemináriumok mellett a sign demo panelben fejlesztés alatt álló projekteket tekinthetnek meg az érdeklődők.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére