www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Canon – az 5.000-ik európai Océ Arizona installálást ünnepli

A Canon bejelentette, hogy immáron az 5.000-ik Océ Arizona síkágyas nyomtatót installálták Európában, amely kiemelkedő mérföldköve a márka díjnyertes UV síkágyas nyomtatócsaládja számára. Ez az eredmény mutatja, milyen nagy igény mutatkozik az öreg kontinensen e nyomtatócsalád iránt.

Az első Océ Arizona-t 2007. májusában helyezték üzembe. Azóta ez a széria átalakította a sign és display nyomtatási iparágat, új sztenderdeket határozva meg a minőség szempontjából és kitágítva a síkágyas nyomtatás alkalmazási területeinek választékát.

Az ötezredik készüléket, egy Océ Arizona 460 GT-t, a londoni székhelyű Benchmark Reprographics vásárolta meg, amely beruházás részét képezi folyamatos növekedési tervüknek, és új piacokra történő expanziós ambícióiknak. Jeff Hall, a cég igazgatója elmondta: „Megrendelőink részéről egyre nagyobb igény mutatkozik display grafikák gyártására, így az Arizona kézenfekvő választás volt számunkra. A piac legnagyobb síkágyas készülék gyártójaként a Canon szakmai ismeretei és támogatása szintén komoly súllyal bírt döntésünk meghozatalában. Választásunkat megkönnyítették az Arizona mellett szóló olyan érvek, mint a készülék sokoldalúsága, illetve a tény, hogy ezzel a nyomtatóval pontosan tudunk nyomtatni kiemelkedő minőségű képeket, a festékek széles választékával – ide értve a fehér tintát is.”Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére