www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
FESPA Awards 2016 – már lehet nevezni!

November 10-én a FESPA megnyitotta a nevezés lehetőségét a 2016-os FESPA Awardsra, amely megmérettetés keretében azokat a cégeket keresik, amelyek úttörő és innovatív nyomdaipari projekteket valósítanak meg.

A FESPA évente megrendezett díj-programja a nyomdai vállalkozások globális eredményeinek ünneplésére hivatott, és azokat a cégeket keresik, amelyek a legizgalmasabb és legjobb nyomtatási projektek megvalósítására törekszenek.

Az idei megmérettetés 15 kategóriát tartalmaz, köztük számos, az applikálásról szólót, mint például az in-store és képzőművészeti nyomtatás, a kültéri és jármű dekoráció, a speciális effektek nyomtatása, a beltéri dekorációs nyomtatás, az ipari és funkcionális nyomtatási megoldások. Szerepel egy teljesen új kategória is – a nem nyomtatott signok.

Akik szeretnének nevezni a versenybe, 2016. január 29-ig tehetik meg ezt. A nevezett munkákat pedig egy független szakmai zsűri bírálja el.

Az applikációkat szem előtt tartó kategóriák mellett lesz még három különdíj is: a „Fiatal csillagoknak” szóló, a „Kiállítás legjobbja”, és a „Látogatók választása”.

További információ és nevezési lap itt található: www.fespa.com/awardsOldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére