www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
TERÍTÉSI VERSENY A KIKÁBAN 2015

A Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége és a KIKA Lakberendezési Áruház Kft. szervezésében merészen kreatív asztalterítési és díszítési versengést hirdet. Nem pusztán a klasszikus hangulatok újrafogalmazását várjuk, hanem lehetőséget adunk a meghökkentően újszerű kísérleteknek is.

A projekt címe: „Hogy’ kerül a csizma az asztalra?”

helyszín: KIKA nagyáruház, Budapest XIII. Lehel út 51.

időpont: 2015. november 28 – december 07.

zsűrizés: 2015. november 27. 18.00 órakor

építés: 2015. november 26 – 27.

konzultáció a helyszínen: 2015. nov. 16 – 17. 14.00 órakor a II. emeleti bútor osztály asztalainál (technikai részletek megbeszélése, hozott anyagok rendje, extra világítás egyeztetése, asztalok és terítékek kiválasztása és lefoglalása). A terítéshez és a dekoráláshoz felhasználható minden, ami az áruházban található. Kiegészítő dekoráció behozható. A versenyre felkészült érkezést várunk!

jelentkezés: e-mailben, dsz@dekorszovetseg.hu

(Név, cím, telefon, e-mail elérhetőség, foglalkozás, valamint kapcsolata a témával, továbbá a készíteni kívánt asztal címe, jellemzése.)

jelentkezési határidő: 2015. november 15.

A készletek véges volta miatt 14 jelentkezést fogadunk el, ezekről visszaigazolást adunk, amivel versenyzői minőségben lehet a konzultáción megjelenni. *

Esetleges kérdéseikkel forduljanak a kapcsolattartókhoz:

- a jelentkezéssel kapcsolatban: dsz@dekorszovetseg.hu

- KIKA részéről: Szabó Zsigmond dekoráció-vezető +36 1 236 6300 / 408

* A versenyző jelentkezésével elfogadja a pályázati feltételeket és hozzájárul, hogy a projektről készült fotók a szervezők tulajdonát képezzék, amiket saját publikációikban térítésmentesen használhatnak. Mások csak a helyszín, időpont, szerző megjelölésével tehetik. Az elkészült művekért felelősséget nem vállalunk. A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVII.(SZJT)tv. illetve a PTK idevonatkozó paragrafusa értemében a projekt koncepciójával és részletmegoldásaival-mint a projekt része a Dekorszövetség szellemi tulajdona. A projekt bármely formában történő felhasználása, másolása, közreadása, közzététele, sokszorosítása, átdolgozása, továbbdolgozása, harmadik illetéktelen személynek való továbbadása a Dekorszövetség előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül tilos.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére