REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2015.10.08.
Sign and Display magazin 2015. IV. számából ajánljuk
Kedves Olvasóink!  

„Itt van az ősz, itt van újra…” – Ez az ősz pedig rengeteg érdekességet és fontos újdonságokat tartogat a Sign and Display szakma számára. Közeledik ugyanis a 2016-os szakmai vásárszezon, amelynek legjaváról első kézből, a helyszínről fogjuk tudósítani olvasóinkat, hiszen büszkén jelenthetjük: lapunk ismét hivatalos partnere lett a digital signage iparág etalonnak számító eseményéke, az amszterdami Integrated Systems Europe kiállításnak. Médiapartnerei vagyunk továbbá a jövőre 10 éves jubileumát ünneplő FESPA Digital és European Sign Expo kiállításoknak, valamint az új koncepcióját 2016-ban bemutató drupa-nak egyaránt. Mindez azt jelenti, hogy a fenti eseményeket megelőző időszakban is exkluzív információkkal látjuk el olvasóinkat a kiállítások előkészületeiről.  Ennek jegyében olvashatják aktuális lapszámunkban a szeptemberi OVAB konferencia beszámolóját, amely immár az ISE rendezvénycsalád tagjaként várta a kivitelezőket és médiaügynökségek képviselőit. Szintén ízelítőt adunk továbbá a drupa cube várható újdonságairól.

Komoly téma részletes feldolgozását kezdjük meg a beltéri dekorációs nyomtatásról szóló cikksorozatunk első részével. Bízunk abban, hogy hasznos információkkal szolgálhatunk Önnek, amennyiben a nyomtatás ezen területe iránt érdeklődik, és örömmel várjuk visszajelzését, kérdését, ha valamit kihagytunk volna szakmai cikkünkből!

Helyszíni beszámolóval szolgálunk továbbá az INX Digital festékgyártó prágai gyárának avatójáról, amellyel a cég jelentősen növeli kapacitását, illetve piaci részesedését régiónkban.

Két ünnepi témával is szolgálunk, hiszen szeptember 10-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Partners Kft., ahová mi is hivatalosak voltunk. Illetve a nyomdaipar képviselői közül egyedüliként kapott Magyar Termék Nagydíjat a Rigó Kft. Lamibind gépcsaládja, amelyről szintén beszámolunk!

Újabb komoly feladatot vállalt fel az Igepa Paper Hungary Kft. azzal, hogy a Roland termékek hivatalos viszonteladói lettek. A döntés hátteréről és az Igepa terveiről szintén beszámolunk.

Kellemes olvasást kívánok!

Bévárdi Szilárd
főszerkesztő

További részletekért kattintson címlapunkra! 
www.magyarsign.hu

 

Dekoratőr Minősítő Tanúsítvány

DEKORATŐR MINŐSÍTŐ TANÚSÍTVÁNY 2016-2018

A Dekorszövetség minősített tanúsítványt hozott létre azoknak, akiknek munkája minőségéért garanciát vállal.

A sikeres pályázó a minősítést kiadó Dekorszövetség által ajánlott és minősített vállalkozássá válik, vagyis tagja lesz a rendszernek, melynek eredményeként minősítése és adatai a www.dekorszovetseg.hu portálon is közzétételre kerülnek.

A sikeres megfeleléshez oklevél és védjegy is társul.

Mimaki – a direkt nyomtatás új szintje

Összhangban a költséghatékony és minőségi nyomtatási megoldások fejlesztésére tett elkötelezettségével, a Mimaki bemutatta legújabb UV síkágyas direktnyomtatóját, UJF-7151 plus néven.

Az UJF-7151 plus kimagasló nyomatminőséget és kiváló termelékenységet kínál, ultra pontos festékcsepp elhelyezéssel. A készülék maximális nyomtatási mérete 710 x 510 mm.

A szitanyomók számára kifejlesztett kisformátumú készülék nyomtató asztalának mechanikai fejlesztése alapján fejlődött pontossága, kiegyensúlyozottsága és megbízhatósága is.

Fujifilm

A Fujifilm bemutatta sikeres Acuity LED nyomtató sorozatának új tagját, az Acuity LED 1600 II szélesformátumú LED UV tintasugaras nyomtatót, amely továbbfejlesztett termelékenységet és sokoldalúságot kínálja felhasználói számára.

Az Acuity LED 1600 II-ben elérhető egy új, gyorsnyomtatási mód, 33m2 /óra sebességgel, amely több mint 50%-al gyorsabb, mint elődje esetében – mindezzel kiszolgálva a felhasználók gyorsabb gyártási sebesség és alacsonyabb bekerülési költség iránti igényét.

ÚJ ECO-SOL MAX 3

A Roland DG bemutatta új generációs ECO-SOL MAX 3 festékét, amely a gyártó eco-solvent nyomtatói és nyomtató/vágó készülékei számára kifejlesztett festékcsalád.

A 220 és 500 köbcentiméteres festékkazettákban egyaránt elérhető tinta rövidebb száradási időt, nagyobb kapacitású kazettákat, alacsonyabb egységárat és teljes körű teljesítmény-fejlődést kínál felhasználói számára.

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!