www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
OKI Magyarország

- magasan a legjobb

Az OKI Europe hazai leányvállalata 46 százalékos árbevétel-növekedést ért el, amellyel megduplázta két évvel ezelőtti eredményét. A kiemelkedő teljesítmény megerősítette a vállalat pozícióját a piacon, így az április óta magyar ügyvezető által irányított hazai iroda további növekedéssel tervez a 2015-ös pénzügyi évre, jelentették be a cég június 9-én tartott sajtótájékoztatóján.

A lézer- és mátrixnyomtatók hazai piaca az eladott készülékek darabszámát tekintve enyhén bővült, így 2014-ben összesen 109 294 nyomtatót értékesítettek Magyarországon, ami nagyjából 4500 darabbal több, mint az előző évben. A piac értéke ugyanakkor 58,48 millió amerikai dollárra csökkent, ami közel 6 százalékos visszaesést jelent az előző évhez képest.   

Az OKI Magyarország tavaly 3287 darab készüléket értékesített, és a 2013-as mintegy 42 százalék után 2014-ben újabb 46 százalékkal növelte árbevételét, meghaladva ezzel a másfél milliárd forintos eredményt. A növekedés motorját ezúttal is a kellékanyagok eladásának nagymértékű, 57 százalékos bővülése jelentette, de a készülékeladások is növekedtek 12 százalékkal. A vállalat ezzel a közép-kelet-európai OKI régió növekedési volumenét is többszörösen túlszárnyalta.

A multifunkciós nyomtatók (MFP-k) munkafolyamatok hatékonyságára gyakorolt szerepét vizsgáló, közelmúltban készített IDC tanulmány is rávilágított arra, hogy az MFP-k használata költséghatékony megoldást jelent a vállalatok teljesítményének növelésében. A multifunkciós készülékek ugyanis lehetővé teszik a cégen belüli egyszerű folyamatoptimalizálást a bonyolult vállalatirányítási rendszerek bevezetésével szemben. Az OKI ezt a trendet meglovagoló berendezései, a kkv-k és nagyvállalatok igényeire tervezett MC800-as sorozat friss tagjai, az MC853-as és MC873-as színes, A3-as multifunkciós nyomtatók, amelyek segítenek a dokumentumigényes feladatok elvégzésében.

A nyílt platformmal rendelkező készülékek integrálhatók céges folyamatkezelő rendszerbe, és teljes körű dokumentumkezelési megoldást kínálnak különféle vállalati igényekre, az iskolákétól kezdve a pénzügyi intézményekéig.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére