www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Caldera

- bemutatták az első nyomtatás-környezetkímélési kalkulátort

Costview 3.0 néven mutatja be a Caldera első olyan szoftverét, amely az elvégzett nyomtatási feladatok környezeti lábnyomát számítja ki.

A szélesformátumú nyomtatási iparág számára kifejlesztett költségkalkulációs szoftver teljesen újratervezett és upgrade-elt változata lesz a Costview 3.0, továbbfejlesztett funkciókkal, vadonatúj design-al, és az iparágban egyedülálló környezeti lábnyom kalkulátorral.

A Costview közvetlenül a nyomtató RIP-jéból nyeri az adatokat és lehetővé teszi a nyomdai gépkezelő számára, hogy kontrollálja, módosítsa, megfigyelje és exportálja az összes, egy adott nyomtatási feladathoz kapcsolódó közvetlen költségtételeket.   

A szoftver segítségével megfigyelhető az elhasznált festék és alapanyag mennyisége, de általa hozzá adhatunk vagy épp elvehetünk opcionális és automatikus költségtételeket egy adott nyomtatási feladathoz.

„Mivel a környezetbarát nyomtatás egyre nagyobb jelentőséggel bír, számunkra magától értetődő volt, hogy olyan eszközöket tervezzünk, amelyek képesek mérni a a nyomtatásnak a környezetben hagyott lábnyomát” – mondta Sebastien Hanssens, a Caldera marketingért felelős alelnöke.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére