www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Epson bemutató a FESPA-n

Festékszublimációs és direkt textilnyomtatási bemutató az Epson-tól a FESPA-n

Az Epson idei FESPA-n a SureColor SC-F készülékek teljes portfóliójának direkt textilnyomtatási és festékszublimációs rugalmas felhasználása mellett legújabb textilnyomtatási fejlesztéseit fogja bemutatni.    

A festékszublimáció nagyon sokoldalú, hiszen egyetlen más technológia sem kínál annyi féle új üzleti lehetőséget, új bevételi lehetőségeket, és magasabb árrést a vállalkozók számára. Az Epson nyomtatóinak minden részét úgy tervezi, gyártja és harmonizálja, hogy maximális minőséget, megbízhatóságot garantáljon felhasználói számára.

A FESPA-n az Epson legfontosabb célja az lesz, hogy megmutassa partnereinek, hogyan tudják sokoldalúbbá tenni vállalkozásukat, és maximalizálni profitjukat, kiváló minőségű, igényre szabott termékek gyártása által.

A cég standján megtekinthető lesz, hogyan nyomtathatók festékszublimációs és textil termékek, beleértve polókat, egyéb ruházati termékeket, signokat, 3D ajándékokat, promóciós termákeket függönyöket, párnákat, lámpaernyőket és egyéb bútorokat.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére