www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Új főhadiszálláson a Roland Benelux

Oevelből Geelbe költözött a Roland DG belga főhadiszállása. „Az új épületünk tágas, nyitott irodákkal és modern bemutatóteremmel várja latogatóinkat és kellemes munkakörnyezet 30 belgiumi dolgozónk, és idelátogató kollégáink számára.” – mondta Gregory Bilsen, a cég elnöke.

Az utóbbi években a Roland DG komoly fejlődésen ment keresztül. E trend folytatásához, és a jövőre való megfelelő felkészüléshez volt szükség arra, hogy nagyobb épületbe költözzenek, amely jópár kilométerre van korábbi központi irodájuktól. „Az új épület, csakúgy mint a régi, az E313 autópálya mellett található, amely Belgium egyik kiemelten fontos útvonala. Számunkra fontos, hogy könnyen elérhetőek legyünk vásárlóink és partnereink számára, és hogy dolgozóinknak ne kelljen sokat utazniuk a munkahelyükre.” – emelte ki Gregory Bilsen.

A Roland DG új címe: Bell-Telephonelaan 2G, B-2440 Geel, a központi raktár azonban változatlan helyről szolgálja ki a megrendelőket.

A cég új bemutatóterme igazi kreatív centrum, ahol a Roland készülékek mellett számos kreatív alkalmazás is bemutatásra kerül. Akik szeretnék meglátogatni az új bemutatótermet, egyszerűen bejelentkezhetnek az info@rolanddg.be email címen.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére