www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Flexibilis szoftver előfizetések

A SA International (SAi) a világ egyik vezető szoftvergyártója, teljes, professzionális megoldásokat kínál a tervezéstől a gyártásig, a sign készítők, digitális nyomtatással foglalkozók, szitanyomók és CNC gyártók számára.

A Sai az idei Fespán mutatta be rendhagyó termékértékesítési csomagját, amelynek keretében a felhasználók, akár egy hónapos időtartamra, előfizetéses formában használhatják szoftver megoldásaikat.

Az érdeklődők két csomag közül választhatnak: A Flexi csomagban teljeskörű megoldást kapnak nyomtatáshoz, vágáshoz és nyomtatás/vágási megoldásokhoz, párhuzamosan 5 készülékre, mindössze 49,95 USD havi előfizetési díjért, éves előfizetés esetén vagy 59,95 USD havidíjért, ha nem vállalják az éves elkötelezettséget.

A Flexi Design csomagot kifejezetten a kizárólag tervezéssel foglalkozóknak kínálják, és minden, a tervezéshez szükséges funkciót és frissítést tartalmaz. A Flexi Design havidíja éves szerződéssel 19,95 USD, míg hónapról hónapra történő előfizetési díja 29,95 USD.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére