www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Az Esko a Fespa Digital 2014 kiállításon

Az Esko a Fespa Digital 2014 kiállításon mutatja be a Sign & Display cégeknek a következő generációs prepress, munkafolyamat és digitális utófeldolgozási megoldásait

A verseny jegyében kialakított Esko standon lesz a bemutatója a Kongsberg C termékcsaládnak, ami az első teljesen felszerelt, szuperszéles digitális kivágó rendszer

Ghent (Belgium), 2014 április – A FESPA Digital 2014 kiállításon az Esko (www.esko.com) standra látogatókat a cég ígérete szerint az üzletfejlesztést segítő, hatékony és innovatív ötletek várják. Az Esko a kiállítás B2-238 standján állít ki Münchenben, május 20-23. között.

“A FESPA Digital mindig nagy energiákat megmozgató show” mondja Armand Gougay, az Esko EMEA Vice President-je, “és mi ehhez, a verseny témáját középpontba állítva, még több lelkesedést fogunk hozzáadni, mivel megoldásaink a sign és display gyártás fejlesztését gyorsítják a prepresstől az utófeldolgozásig. A standunkon mind a kivágó asztalokat, mind a szoftver megoldásokat bemutatjuk, demonstrálva kínálatunk széles skáláját és iparági piacvezető pozíciónkat. A versenyszellem kiemeli az újdonságként megjelent, kivételes lehetőségünket bizonyító Kongsberg C termékcsaládot, a leggyorsabb és a legszélesebb anyagválaszték feldolgozására alkalmas digitális kivágó asztalokat.”

A következő-generációs kivágó asztalok europai bemutatkozása

A FESPA Digital 2014 kiállításon mutatja be az Esko Európában első alkalommal a Kongsberg C64 kivágó asztalt, miután annak sikeres debütálása már megtörtént az USA-ban, a SGIA-n. Ez a kategóriájában első szuperszéles digitális kivágó asztal teljesen új lehetőséget jelent, aminek a kifejlesztése a Kongsberg több évtizedes mérnöki tapasztalatán alapult és folyamatos gyártásra és fél-ipari termelésre tervezték. Egyedülállóan akár 3,2 m x 3,2 m méretű anyagokat is fel tud dolgozni. Masszív kialakításának és a különleges karbon kompozit traverznek köszönhetően a Kongsberg C asztalok nehéz anyagok feldolgozásakor sem lassulnak le és szélesebb anyagválasztékkal tudnak dolgozni, mint a hasonló kivágó asztalok, kezdve a papírtól és textiltől a műanyagokon, alukompzitokon át egészen a 7 rétegű hullámkartonokig. “Ezzel a következő-generációs nagy sebességgel, kivételes gyorsulással és tökéletes pontossággal működő kivágó asztallal” - teszi hozzá Gougay, “partnereink valóban javítani tudják termelékenységüket és le tudják rövidíteni a piacra kerülés idejét. Standunk látogatóinak ezt meggyőzően és különleges módon fogjuk bemutatni!”

A Kongsberg V termékcsalád bemutatása 

A kivágó asztalok másik termékcsaládját, a Kongsberg V asztalokat az Esko Európában először a FESPÁ-n fogja bemutatni. Ezek a kivágó asztalok standard kivitelezésűek és igazi Kongsberg minőséget jelentenek. Két méretben rendelhetők és ideálisak a sign&display és csomagolóipari feldolgozásokhoz. “Az Ázsiában végzett kezdeti marketing vizsgálatok komoly igényt mutattak az asztalok iránt” tájékoztat Gougay. “Termelésünket bővítjük annak érdekében, hogy ezek az asztalok mindenhol elérhetőek legyenek.”
Ez a két termékcsalád, amit az Esko a FESPA Digital kiállításon mutat be, szélesíti az Esko kivágó asztal választékát, kielégítve a legszélesebb vevői igényeket, amik a csomagolóanyag minta készítésénél, a legnehezebb anyagok feldolgozásánál, vagy a szuper-széles formátumú és nagyon sokoldalú sign&display vagy ipari gyártóknál jelentkeznek. Az Esko szakértői a kiállítás ideje alatt segítenek majd a látogatóknak kiválasztani, hogy melyik asztal felel meg legjobban igényeiknek.

Komplett prepress és utófeldolgozó szoftver megoldások

A piacvezető digitális kivágó asztalok mellett az Esko kifejezetten erre az iparágra kifejlesztett nagyon innovatív prepress, munkafolyamat és utófeldolgozó szoftvereket is kínál. A FESPA Digital kiállítás Esko standjának látogatói első kézből láthatják az i-cut software suite kilövési funkciójának továbbfejlesztését, az Esko i-cut Layout+ -t, ami újrafejlesztett 64-bites applikáció, ami mind Mac-es mind PC-s platformon működik és a nesting és kilövési előkészítést nagyon egyedien és termelékenyen oldja meg. Az Esko bemutatja az ArtiosCAD és Studio strukturális tervező szoftverek 3 D-s változatát is; az Esko Automation Engine munkafolyamat tervező szoftvert a nagyvolumenű termelés programozására és automatizálására; valamint az Esko Color Engine kivételes szín management lehetőségeit, amivel a márkatulajdonosok magas elvárásainak lehet megfelelni a sign és display grafikák területén is. Az új színmodul nemcsak a festék megtakarításban segít, de az automatikus munkafolyamatba is beintegrálható és így csökkenti a beállási időt. Végül, az Esko munkafolyamat megoldásaiba integrált online szerkesztési lehetőségeket is bemutatják a CHILI Publish-sal.

Tanuljon az alkalmazási szakértőktől

Az Esko szakértői a helyszínen segítenek a látogatóknak a számukra legjobb egyedi eszközök és alkalmazások kiválasztásában és összeállításában.

“Az Esko egyike azon kevés globális sign& display beszállítóknak, aki nagyon széles skálájú integrált hardver és szoftver megoldásokat tud partnereinek kínálni. ” zárja tájékoztatóját Gougay. “Szeretettel várjuk a látogatókat a világ összes tájáról a FESPA Digital kiállítás Esko standján. Ott lesznek az Esko munkatársai, képviselői és disztribútorai, hogy mindenkivel anyanyelvén beszélhessenek és válaszolhassanak az adott régiót érintő speciális kérdésekre.”Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére