www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Ricoh - Klikkelhető papír

A Ricoh Europe PLC bejelentette, hogy Clickable Paper™ technológiája immár elérhető Nyugat-Európában. A klikkelhető papír egy erőteljes, interaktív nyomtatási megoldás, amely összeköti az online és offline világot. Használatával egy érintés segítségével érhető el akár hat különféle online forrás, mint videok/multimédia anyagok, weboldalak, e-commerce.

A klikkelhető papír interaktív felületekké alakítja a papíralapú termékeket és távlatokat nyit meg az okostelefont vagy tabletet használók számára. A hatékony interaktív print kampányok formájában ez a megoldás lehetőséget biztosít extra tartalmak közlésére, és a kampány hatásának mérésére is.

A klikkelhető papír Ricoh Visual Search, azaz a Ricoh Innovations által kifejlesztett képfelismerő technológián alapul, amely biztonságosabb a QR kódoknál.

Bár a klikkelhető papír logót tájékoztatási célból rányomtathatjuk az adott oldalra, amelyen használják, hogy a felhasználók tudják, az adott oldalon extra tartalom érhető el, de a technológia működéséhez nem szükséges ennek láthatóvá tétele.

A klikkelhető papír bevezetését számos sikeres tesztprojekt előzi meg, amelyeket Hollandiában, Franciaországban és Nagy-Britanniában végeztek.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére