www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás, hazai ízekkel

Új szakkiállítás nyílik márciusban a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

2014. március 10. és 12. között új kiállítás, a SIRHA Budapest fogadja az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit a magyar fővárosban. Új koncepció alapján szervezett szakvásárral várja a Hungexpo a korábbi Foodapest, UKBA és Hoventa kiállítások partnereit.

A Hungexpo szakkiállításai egyedülálló üzleti és találkozási lehetőséget biztosítanak az egyes iparágak képviselőinek. A fejlődéshez nélkülözhetetlen a nemzetközi trendek, a kiállítói és látogatói igények folyamatos követése. Ez a törekvés hívta életre a SIRHA Budapest kiállítást is, mely a nemzetközi piacról más ismerős brand lehet sokunk számára.
A szakvásár találkozási és üzletkötési lehetőséget biztosít a régió piaci szereplőinek. Mit nyújt a SIRHA az élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari területről érkezőknek?

  • Nemzetközi színvonalú szakvásár
  • Magyar és nemzetközi kiállítók és szakmai látogatók
  • Az iparágakat érintő legújabb termékek és szolgáltatások bemutatása
  • Kitűnő kapcsolatépítési lehetőség
  • Szakmai fórumok és versenyek
  • Tőkeerős nemzetközi háttér

 

A kiállításon kerül megrendezésre többek közt a Bocuse d’Or magyarországi döntője, Desszert verseny, Innovációs verseny, a Kreatív Konyha Fórum szakmai bemutatói, az Élelmezésvezetők Napja és szintén a rendezvény ad otthont az Élelmiszeripari Börzének, a Vinopolis Borszigetének és a Giro Pizza versenynek.

A teljesség igénye nélkül a kiállítói listában olyan cégek szerepelnek, mint a METRO, a Hungerit Zrt., a Fonyódi Ásványvíz Kft., a Prémium Kert, a BISQUIT Kft., a Kessko, a BFL, a Cesarin, a MEC3 Hungaria Kft., a PreGel, az ASSUR Kft., a Földi Kft, a Progast Kft., a Flexys Kft., a Winterhalter, a Hagleitner és az SCA Hygiene Products Kft.

A részletes programról, a belépésről, a kiállítók listájáról bővebb információt talál a kiállítás weboldalán: www.sirha-budapest.hu

Ingyenes regisztráció:www.sirha-budapest.hu/sdOldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére