www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Új Jeti Titan S és HS UV
Új Jeti Titan S és HS UV szélesformátumú készülékek.

Az Agfa Graphics bejelentette két új készülékének, a Jeti titan S (speed) és a Jeti Titan HS (high speed) síkágyas UV nyomtatók megjelenését a piacon. Az új gépek a Jeti Titan UV szárítású szélesformátumú sorozata által megalapozott sikert kívánják folytatni, és a kiemelkedő nyomtatási sebességet, nagy termelékenységgel, illetve jó ár-érték aránnyal kombinálják, emellett robosztus gépházaikban a legújabb generációs nyomtatófejek kerültek elhelyezésre (Ricoh Gen 5 fejek, 1,280 fúvókával).

A Jeti titan S egysoros nyomtatófej kialakítású, de továbbfejleszthető kétsorosra, Jeti Titan HS-re, amely kétszeresére növeli az S termelékenységét. Mindkét modellt a február 4-6 közötti C!Print 2014 kiállításon mutatták be Lyonban.

A piaci igényeknek megfelelve mindkét modell alaphelyzetben hat szín + fehér nyomtatásra képes. A produktív festék megoldás egy automatizált keringető rendszert tartalmaz az optimális megbízhatóság elérése érdekében.

A Jeti Titan S és HS ideális a nagyobb és gyorsan elvégzendő munkákhoz egyaránt. Kialakításuknak köszönhetően a legpontosabb csepp elhelyezést garantálják. A 7 picoliteres cseppméret fotó minőségű képminőséget biztosít akár 4pt pozitív vagy negatívban is. A két új készülék ideális olyan nagymennyiségű munkákra, mint a közelről látható POP-k, művészeti alkotások, divat és kozmetikai termékek nyomtatása.

Az optimális munkafeltételek megteremtésére a Jeti titan S és HS egyaránt 2x3 méteres síkágyas kialakítású. A még több gyártási rugalmasság elérése érdekében, a ’flat-to-roll’ opció megadja a készülékek felhasználóinak a lehetőséget, hogy rugalmas alapanyagokra is nyomtassanak, akár 3,2 méter szélességig, ugyanolyan kiemelkedő minőségben és felbontásban, mintha szilárd anyagokra nyomtatnának.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére