www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Fujifilm az Ipex 2014-en
A Fujifilm az inkjet erejét demonstrálja az Ipex 2014-en.

A március 24-29 között megrendezésre kerülő Ipex kiállításon a Fujifilm 600 m2-es standjának középpontjában a tintasugaras nyomtatási technológia áll majd. Látogatóik számára olyan bemutatókat tartanak, amelyek kiemelik, milyen eredmények érhetők el a tintasugaras technológia használatával.

„A Fujifilm mindig is büszkén támogatta az Ipex kiállítást, ez alól a mostani esemény sem kivétel. Izgatottak vagyunk, hogy ezt a platformot használhatjuk a tintasugaras technológiáink, és a nyomdai kapacitást átformáló képességeik bemutatására. A változások üteme a nyomdai és csomagolóiparban, továbbra is hihetetlen méreteket ölt, hiszen naponta jelennek meg új, és egyre összetettebb applikációk.

A Fujifilm digitális tintasugaras megoldásai, az erőteljes web-to-print és workflow megoldásainkkal együttesen már bizonyítottak a piacon.

Az Ipex tökéletesen illeszkedik a Fujifilm elképzeléseibe, hiszen nemcsak nyomdákat, de a lehetséges megrendelői oldalt, a márkatulajdonosokat is megcélozza egész Európában, illetve folyamatosan hangsúlyozza a megrendelők felé a nyomdaipar sokszínű lehetőségeit a marketing-mixükben”- mondta Yasufumi Morimoto, a Fujifilm Europe GmbH alelnöke.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére