www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
FESPA - előregisztráció
Ha előregisztrál a FESPA-ra, egy éjszaka ingyen szállást nyerhet!

Megéri előregisztrálni a FESPA 2014 müncheni vásárra, amely május 20-24 között kerül megrendezésre, hiszen öt olyan szerencsés látogató, aki március 31 előtt regisztrál, egy éjszaka ingyen szállást nyer május 20-ára a négy csillagos müncheni Erzgiesserei Europe Hotelbe.

Az elő-regisztrálók megspórolják továbbá a 65 Euro belépési díjat, illetve már a kiállítás előtt megkapnak minden fontos hírt és személyre szabott kiállítási információkat.

A FESPA-ra már ezidáig 105 országból érkezett elő-regisztráció. Lynda Sutton, a FESPA marketing managere elmondta: „A hivatalos weboldalunk tavaly novemberi indítása óta a top 5 ország, az elő-regisztrálók számát tekintve Németország, Olaszország, Nagy-Britannia, Ausztria és Spanyolország. Egy újabb kiállítási csarnok beiktatásával, a FESPA München 2014 várhatóan minden idők eddigi legnagyobb FESPA Digital eseménye lesz.” 

Amennyiben szeretne előregisztrálni az eseményre, a www.fespadigital.com hivatalos oldalon már most megteheti!

Azok, akik nem lesznek olyan szerencsések, hogy megnyerjék szállásukat, a szervezők kedvezményes hotel helyeket kínálnak hivatalos hotel partner ügynökségük, az Avantel révén. A kedvezményes szálláslehetőségekről további információkat a www.avantel.de/FESPA2014 weboldalon találnak.

Az utazásról a FESPA hivatalos légitársaság partnere, a Lufthansa gondoskodik. Amennyiben akár kiállítóként, akár látogatónként a FESPA hivatalos weboldalán keresztül március 31 előtt foglalja le repülőjegyét, egy iPad-et nyerhet.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére