www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
OLED és UHD TV kategóriában is élre tör az LG

Az LG Electronics (LG) szórakoztatóelektronika üzletágának új elnöke a jelenlegi tévépiac forradalmasítására készül, kihasználva az LG korán megszerzett vezető helyét az OLED TV technológia és gyártás területén. Ugyanakkor H.H. (Hyun-hwoi) Ha, az üzletág új elnök-vezérigazgatója olyan termékekkel kívánja szélesíteni a vállalat ULTRA HD TV és Smart TV kínálatát, amelyek az innováció határait feszegetik.

„Sokak szerint 2014 lesz az az év, amikor az OLED TV piac végre beindul. Mivel kiemelkedően erős kutatás-fejlesztési háttérrel rendelkezünk, és a világ stratégiailag legfontosabb pontjain fejlett gyártólétesítményeket hoztunk létre, biztosak vagyunk benne, hogy az LG képes lesz arra, hogy vezető szerepet vívjon ki és meg is tartsa azt az OLED TV piacon” — mondta el Ha elnök. —„Ebben az évben kerülnek piacra az LG egyedülállóan új ULTRA HD TV-i és Smart TV-i. Ezek legfontosabb funkciója cégünk új webOS platformja, amely jól demonstrálja, hogy valójában mennyire okos is egy Smart TV.”

A fentiekhez kapcsolódó hír, miszerint az LG a 2014-es las vegas-i Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon, a CES-en mutatta be flexibilis OLED TV-jét. Az eddig csak a sci-fik világában elképzelhető tévékészüléken a különleges vizuális élmény érdekében a néző állíthatja be a képernyő ívét.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére