www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Címkeprinter az Epsontól

Az Epson bemutatta a TM-C3500 címkenyomtatót, amely számos iparág számára kínál megoldást a színes címkék házon belüli nyomtatására. A készülék festékalapú tinta helyett pigmentalapú tintát használ. Ennek köszönhetően olyan tartós, színes címkék nyomtatására van lehetőség, amelyek gyorsan száradnak, valamint kenődés-, víz- és fakulásállóak.

A gyártóipar, vegyipar, egészségügy, kiskereskedelem és rendezvényipar igényeinek megfelelően tervezett nyomtató lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy saját címkéket nyomtassanak házon belül, kiküszöbölve a hosszú kiszállítási időt és a címkegyártás magas költségeit.

A TM-C3500 szélesebb körű konfigurációs beállításainak köszönhetően a felhasználók könnyedén testre szabhatják a címkéket. A DURABrite Ultra tintapatronok költséghatékony működést biztosítanak, mivel csak a kifogyott színt szükséges pótolni.

A festékalapú tintapatronokhoz képest a pigmentalapú tintával nyomtatott címkék, vonalkódok, feliratok és jegyek tartósabbak, jobb minőségűek és hosszabb élettartamúak.

Az LCD kijelzőn a felhasználók ellenőrizhetik a nyomtató állapotát, és értesülhetnek róla, ha szükségessé válik egy patron cseréje.

A TM-C3500 nyomtatóval sokféle alakú és méretű címke készíthető. A készülék akár 103 mm/mp-es sebességgel is képes dolgozni, beépített automata vágóval rendelkezik, valamint többféle hordozóra is nyomtat.

A TM-C3500 ezen tulajdonságai ideálissá teszik olyan cégek számára, amelyek kis és közepes nyomtatási mennyiségekhez keresnek könnyen kezelhető színes címkenyomtatót.” – mondta Ivan Tanev, az Epson Europe termékmenedzsere. A TM-C3500 nyomtató szeptembertől kapható.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére