www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Rendhagyó gerilla kampány

Offline és online gerilla kampánya részeként az Arena Plaza ajándékdobozokkal lepte el a várost 4 napon keresztül.

Minden alkalommal új helyszínen, naponta két alkalommal egy-egy ajándékdoboz megszerzésére kínált lehetőséget a vállalkozó kedvű, legelsőként odaérkező játékosoknak.

– Mi lenne, ha találnánk egy ajándékdobozt a városban, tele szuper holmikkal? - ez a kérdés adta a koncepció alappillérét, amelyre az Arena Plaza a közösségi médiáért felelős kreatív ügynökségével, a Mindea-val együtt négynapos nyereményjátékot szervezett rajongóinak. A főváros különböző pontjain egy mosolygós hoszteszlány őrzött egy szépen feldíszített dobozt, tele válogatott ajándékokkal.

A meglepetésdoboz pontos lelőhelyéről és a hozzá tartozó jelszóról a bevásárlóközpont a Facebook-oldalán tájékoztatta követőit. A helyszín megtalálása és a hoszteszlány kiszúrása a tömegben még csak fél sikernek számított, a doboz megkaparintásához a jelszó bemondása is elengedhetetlen volt.

A játékban mindenki részt vehetett, aki a leírás alapján beazonosította a helyszínt, megjegyezte a jelszót és elég gyorsan futott, biciklizett vagy vezetett. Az ajándékdoboz-posztok mellé ültetett hashtag-ekkel az éppen zajló események jól nyomon követhetők voltak, a folyamatosan publikált posztokból pedig szinte egész Budapest megtudhatta, hogy a plaza ajándékdobozokkal, benne 17 üzlet legjobb termékeivel várja őket valahol a fővárosban. „Hazánkban bevásárlóközpont még nem indított ilyen jellegű, közösségmegmozgató játékot. A játék sikeressége azt mutatja, érdemes lehet újabb, hasonló kampányt indítanunk a jövőben" - nyilatkozta Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére