www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
OKI színes multifunkciós nyomtatók

A környezetvédelmi világnap alkalmából bemutatkoznak az OKI legújabb, MC700 sorozatának tagjai, amelyek a LED-technológiának, a hatékony energiafelhasználásnak és a felügyeleti funkcióknak köszönhetően a leginkább környezetbarát nyomtatók közé tartoznak.

A nyílt platformmal rendelkező multifunkciós készülékek rugalmasan integrálhatók bármely vállalat informatikai rendszerébe, ezáltal növelik a dokumentumkezelési folyamatok hatékonyságát.

Az OKI Magyarországon is bevezette új, színes multifunkciós termékcsaládját, az MC700 sorozatot, amelyet a nagyobb munkacsoportok igényeinek kiszolgálására terveztek.

Az új készülékek nyílt platformmal kerülnek forgalomba, amely lehetővé teszi a felhasználói felület egy részének testreszabását annak érdekében, hogy a dokumentumkezelési feladatok minél jobban illeszkedjenek a szervezeti infrastruktúrába.

Ez a megoldás alacsonyabb költség mellett nagyobb hatékonyságot biztosít, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat elmozduljon a hagyományos papíralapú dokumentumkezeléstől az automatizált digitális munkafolyamatok irányába.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére