www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
462 millióért matricáz a BKK

A Budapesti Közlekedési Zrt. (BKK) nettó 462 millió forintot költ négy év alatt a BKV közszolgáltatási tevékenységének ellátásához kapcsolódóan matricák, molinók, feliratok és táblák gyártatására – tudta meg a Napi Gazdaság.

A BKK még tavaly áprilisban írt ki közbeszerzést két részteljesítésre: az első évi mintegy 60 ezer darab, digitális és/vagy szita technológiával készített anyag gyártására, míg a másik évi 200 darab személy- és tehergépjárművekre tehető járműgrafika, felirat, matrica készítésére, felhelyezése és leszedésére szólt.

Az előbbi mennyiség évi 25 százalékkal kisebb, míg az utóbbi 20 százalékkal több lehet.

A digitális és/vagy szita technológiával készített anyagok gyártására négy ajánlattevő közül egy debreceni cégekből összeállt konzorciumot hirdettek ki győztesnek - a Violet Print Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Nikol Reklám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a Folkem Nyomdaipari és Szolgáltató Kft. évi nettó 115 millió forintos ajánlattal nyert. A négy évre szóló keretszerződés értéke nettó 460 millió forint.

A budapesti közlekedési vállalat személy- és tehergépjárműveire grafikák, feliratok és matricák készítésére három ajánlattevő közül a közös ajánlatot benyújtó szegedi Maxi Hungary Kft.-vel, a békéscsabai Progressziv Nyomda Nyomdaipari Szolgáltató Kft.-vel és a Domaszéki Tradeart Marketing Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel állapodtak meg, évi nettó 500 ezer forintért. A négyéves megállapodás értéke nettó 2 millió forint.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére