www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Hooters Budapest

A hely, ahová a vendégek (nem csak) a csirke szárnyért járnak! A Hooters nemzetközi étteremlánc augusztus 27-én megnyitotta Budapesten első magyarországi és egyben első kelet-európai egységét. A vadonatúj étterem három szinten, összesen 280 férőhellyel várja vendégeit a város egyik legforgalmasabb pontján, a Liszt Ferenc téren. „Budapesti éttermünk egy vidám, igazi bulis hely lesz” – nyilatkozta a megnyitó után Alex Hemingway, a Hooters tulajdonosa, a Chanticleer csoport európai igazgatója.

De honnan is jött a Hooters alapötlete? 1983-ban hat unatkozó üzletember kitalált egy helyet, ahol finom a csirke szárny, megy a meccs, hideg a sör és talán nem dobják ki őket, ha jobban megnézik a pincérnő hátsóját. Ma 27 országban közel 500 étterem üzemel.

Lapunk szempontjából sokkal fontosabb a Hooters vizuális megoldásainak kivitelezése, amelyet Budapesten a Screenland Kft. végzett. „Az étterem koncepciója, hogy akárhol ül le a vendég, mindenhol jól láthassa egyszerre legalább három tv képernyőjét, amin természetesen sport közvetítés fut.” – mondta el lapunknak Nyéki Zsolt, a Screenland tulajdonosa.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére