www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Árkád - helyzetben a signgyártók

Jövő márciusra elkészül az Örs vezér terén a 20 ezer négyzetméteres Árkád 2 bevásárlóközpont, 2013 szeptemberére pedig megújul a 2002-ben átadott Árkád 1, így együttesen a 68 ezer négyzetméteres bérbe adható kereskedelmi területtel az ország legnagyobb bevásárlóközpontjává válnak – mondta Knut Volquardsen projektigazgató, egy budapesti sajtótájékoztatón.

Az ECE Projektmenedzsment Budapest Kft. fejlesztésében megvalósuló beruházás teljes költsége 80 millió euró, a fejlesztés 400-500 új munkahelyet teremt – tette hozzá Gyalay-Korpos Gyula, a fejlesztő ügyvezető igazgatója.

Turi Tamás bérbeadási igazgató elmondta, hogy az új épületrészbe költözik át az Interspar, a Hervis, a Libri, a Marionnaud, a Vodafone, és kétszeresére bővül a Deichmann.

Az MTI kérdésére, hogy milyen a telítettsége az Árkád 1-nek és az Árkád 2-nek, az igazgató azt válaszolta, hogy magasabb, mint a tavaszi alapkőletételnél kommunikált 60 százalék, de pontosabb adat az átköltözés, és a felújítás miatt nem adható.

Az ECE 1965 óta foglalkozik bevásárlóközpontok fejlesztésével, tervezésével, megvalósításával, bérbeadásával és üzemeltetésével. Jelenleg a 16 országban üzemeltetett 183 bevásárlóközpont révén piacvezető az európai bevásárlóközpont-piacon. A 17.500 kiskereskedelmi bérlője – összesen mintegy hatmillió négyzetméter kereskedelmi területen – közel 19 milliárd eurós forgalmat bonyolít le évente.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére