www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
POPAI Awards 2012.

Harmadik alkalommal kerül meghirdetésre hazánkban a POPAI Awards POP verseny, az eladáshelyi eszközök, installációk, displayek seregszemléje.

A versenybe benevezhet minden Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező POP eszköz tervező, gyártó, kivitelező, ügynökség, szolgáltató, POPAI tagságtól függetlenül.

A pályaművek kiállítása és zsűrizése a Business Days 3 napos konferencia keretében lesz Tapolcán, szeptember 26-28 között, a Hotel Pelion különtermében.

A verseny támogatója a Nagel-Group és az In-Store Team Kft.

A győztesek indulhatnak a POPAI Global Awards nemzetközi viadalán a GlobalShop kiállításon Chicagoban, ahova kizárólag a nemzeti versenyek győztes helyezettjei kapnak meghívást.

A nevezéseket augusztus 31-ig várják a szervezők, a www.popai.hu honlapon!

Háttér:

A POP verseny a POPAI Awards nemzeti versenyek sorozatába illeszkedve a POP szakma hazai ismertségének és elismertségének növelését tűzte ki céljául.

Nevezhető mindenféle POP eszköz, display, installáció mérettől, alapanyagtól, iparágtól függetlenül.

Kategóriánként kerülnek kiválasztásra a győztesek, amennyiben legalább 5 nevezés érkezik egy kategóriába. Ötnél kevesebb nevezés esetén egy másik kategóriába kerülnek átsorolásra a nevezések. Kategóriák: FMCG tarós, FMCG nem tartós, Non-FMCG tartós, Non-FMCG nem tartós, kis méretű (50x50x50 cm befoglaló méret vagy annál kisebb).

Egy abszolút győztest is kihirdetnek. A magyar forduló ünnepélyes díjátadójára 2013. novemberében kerül sor. Az abszolút győztes és 2 kategória győztes, valamint nevezési díj ellenében a többi kategória győztes is részt vehet – online pályamunka beküldéssel – Chicagoban a GlobalShop kiállításon 2013. április 16–18. megrendezésre kerülő nemzetközi POPAI Global Awards versenyen, melynek keretében rendezik a POPAI Global Awards ünnepélyes díjátadó ünnepségét is.

A zsűri, közel 300 fő a márkagyártók és kereskedelmi vállalatok vezetői közül. A POP eszközöket anonim módon kiállítva, a formanyomtatványon kitöltött szöveg kíséretében tekintik meg a zsűritagok, és töltik ki a szempontrendszert tartalmazó értékelő lapot a rendezvény első 2 napján, vagyis 2012. szeptember 26–27-én. A Gálavacsora előtt lehull a lepel és kikerülnek a nevező cégek nevei is. Az összesítés számítógépen történik.

POPAI

A POPAI 1936-ban, az USA-ban alakult szervezet a vásárláshelyi marketing-kommunikáció, az eladáshelyi tevékenységek hatékonyságának megértése, növelése, az iparág fejlesztése, a Marketing at Retail szakemberek és az utánpótlás képzése érdekében munkálkodik. A chicagoi központú szervezet 19 irodával, 45 országot képviselve, több mint 1700 taggal működik világszerte.

A POPAI Magyarország Egyesület non-profit közhasznú szervezetként 2003 óta munkálkodik hazánkban. Fő célja olyan működő iparági platform létrehozása, ahol a Marketing at Retail szakma minden szereplője, a kereskedelem, márkagyártás, POP tervezés és gyártás, ügynökségek, egyéb szolgáltatások, piackutatás és kapcsolódó média valós, építő párbeszédet folytat.Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére