www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
A SignExpo-ról jelentjük

Finisébe érkezett a SignExpo reklámdekorációs szakkiállítás, valamint a párhuzamosan megrendezésre kerülő DIGITALEXPO szakvásár előkészítése, a frekventált standhelyek 90 %-a már gazdára talált.

A ReklámFeszt programpontjaként megvalósuló rendezvényen idén is több szakmai esemény színesíti a kínálatot, így a kiállítói térben elhelyezkedő színpadon a kiállítás első napján kerül sor egy LED-es konferenciára, valamint az idei HUNGAROPACK verseny ünnepélyes díjkiosztására.

A második nap délelőttjén a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség által szervezett „Színek, formák, csomagolás” workshop, délután pedig a Nyomda- és Papíripari Szövetség által nemzetközi résztvevőkkel lebonyolítandó, a nyomtatott média erejére felhívó Print Power Day várja az érdeklődőket. Ez utóbbi eseményen, a Hollandiából érkező, nemzetközileg is elismert Frank Leerkotte úr tart szakmai előadást, amelyen számos újságíró megjelenése is számítunk.

A zárónap fő eseménye lesz a “QR kóddal a vásárlókért” konferencia, melynek jelentőségét az adja, hogy a QR-kód (mobilkód) felhasználása az iparban, logisztikában, termelésben kialakított adathordozóként, könnyű használata miatt egyre jobban terjed.

A reklámszakma csúcstalálkozójaként meghirdetett szeptemberi ReklámFeszt szervezőivel kötött megállapodás alapján a SignExpo-DIGITALEXPO az eseménysorozat programpontjaiként lesznek meghirdetve, így várhatóan hangsúlyosabb lesz a reklámszakma érdeklődése a kiállítói kínálat illetve a szakmai programok iránt.

A kiállítások építésével párhuzamosan, mintegy “Nulladik napi” eseményként a helyszínen zajlik majd a II. Kirakatbaba Öltöztető Verseny, a résztvevő cégek alapanyagainak, valamint a kiállítás építése során keletkező hulladékok felhasználásával. A minden bizonnyal látványos és kreatív pályaművek a nyitva tartás alatt lesznek láthatók, és a szervezők a látogató közönség szavazataira és ítéletére is számítanak.

A rendezvénycsokor iránti egyre fokozódó érdeklődést jelzi, hogy a már látogatói regisztráció első hetében száznál is többen jelezték látogatási szándékukat, ami azt is előrevetíti, hogy a látogatószám várhatóan meghaladja a 2010.-évi 4.000 főt.

További információ: www.signexpo.huOldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére