REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2012.08.23.
SignExpo, REKLÁMFESZT, POPAI Awards hírek

Finisébe érkezett a SignExpo reklámdekorációs szakkiállítás, valamint a párhuzamosan megrendezésre kerülő DIGITALEXPO szakvásár előkészítése, a frekventált standhelyek 90 %-a már gazdára talált.

A ReklámFeszt programpontjaként megvalósuló rendezvényen idén is több szakmai esemény színesíti a kínálatot, így a kiállítói térben elhelyezkedő színpadon a kiállítás első napján kerül sor egy LED-es konferenciára, valamint az idei HUNGAROPACK verseny ünnepélyes díjkiosztására.

A második nap délelőttjén a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség által szervezett „Színek, formák, csomagolás” workshop, délután pedig a Nyomda- és Papíripari Szövetség által nemzetközi résztvevőkkel lebonyolítandó, a nyomtatott média erejére felhívó Print Power Day várja az érdeklődőket. Ez utóbbi eseményen, a Hollandiából érkező, nemzetközileg is elismert Frank Leerkotte úr tart szakmai előadást, amelyen számos újságíró megjelenése is számítunk.

A zárónap fő eseménye lesz a “QR kóddal a vásárlókért” konferencia, melynek jelentőségét az adja, hogy a QR-kód (mobilkód) felhasználása az iparban, logisztikában, termelésben kialakított adathordozóként, könnyű használata miatt egyre jobban terjed.

A reklámszakma csúcstalálkozójaként meghirdetett szeptemberi ReklámFeszt szervezőivel kötött megállapodás alapján a SignExpo-DIGITALEXPO az eseménysorozat programpontjaiként lesznek meghirdetve, így várhatóan hangsúlyosabb lesz a reklámszakma érdeklődése a kiállítói kínálat illetve a szakmai programok iránt.

A kiállítások építésével párhuzamosan, mintegy “Nulladik napi” eseményként a helyszínen zajlik majd a II. Kirakatbaba Öltöztető Verseny, a résztvevő cégek alapanyagainak, valamint a kiállítás építése során keletkező hulladékok felhasználásával. A minden bizonnyal látványos és kreatív pályaművek a nyitva tartás alatt lesznek láthatók, és a szervezők a látogató közönség szavazataira és ítéletére is számítanak.

A rendezvénycsokor iránti egyre fokozódó érdeklődést jelzi, hogy a már látogatói regisztráció első hetében száznál is többen jelezték látogatási szándékukat, ami azt is előrevetíti, hogy a látogatószám várhatóan meghaladja a 2010.-évi 4.000 főt.

További információ: www.signexpo.hu

reklámfeszt

Összeállt a programja az idei év legnagyobb reklámszakmai eseményének: a ReklámFeszt 2012. szeptember 18-21. között lesz az Erzsébet téri Akvárium Klubban.

Régóta hangoztatott vágy, hogy e szerteágazó szakma egyes területei összehangolva, egységet alkotva hozzanak létre valami olyat, ami méltó a reklámvilághoz, valós képet mutatva egymásról.

A ReklámFeszt célja, hogy a reklámot nézőknek, a reklámot „csinálóknak”, a reklámot elemzőknek, a reklámot tervezőknek, tehát az egész marketingkommunikációs szakma területén dolgozóknak kompetens és szórakoztató tartalmat nyújtson.

A program rendkívül széleskörű: a konferenciától a workshopon és kiállításon át a reklámfilmvetítésig, gálaestig és díjátadóig mindent felvonultatnak a szervezők, így a fesztivál számos, korábban külön megrendezett műsornak ad majd közös ívet.

A résztvevő szakmai szervezetek teljes programja immár elérhető a reklamfeszt.hu microsite-on, bővebb tartalommal pedig a facebook.com/reklamfeszt aloldal szolgál.

Ismét POPAI Awards POP verseny!

Harmadik alkalommal kerül meghirdetésre hazánkban a POPAI Awards POP verseny, az eladáshelyi eszközök, installációk, displayek seregszemléje.

A versenybe benevezhet minden Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező POP eszköz tervező, gyártó, kivitelező, ügynökség, szolgáltató, POPAI tagságtól függetlenül.

A pályaművek kiállítása és zsűrizése a Business Days 3 napos konferencia keretében lesz Tapolcán, szeptember 26-28 között, a Hotel Pelion különtermében.

A verseny támogatója a Nagel-Group és az In-Store Team Kft.

A győztesek indulhatnak a POPAI Global Awards nemzetközi viadalán a GlobalShop kiállításon Chicagoban, ahova kizárólag a nemzeti versenyek győztes helyezettjei kapnak meghívást.

A nevezéseket augusztus 31-ig várják a szervezők, a www.popai.hu honlapon!

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!