REKLÁMDEKORÁCIÓS MAGAZIN HÍRLEVELE
2012.03.28.
Sign and Display magazin március-áprilisi számából ajánljuk

Kedves Olvasóink!

Klasszikust idézve: a nemzetközi helyzet fokozódik!

Mindenképpen igaz ez, hiszen kiállítási szezon van, melynek keretében beszámolunk az Integrated Systems Europe Digital Signage vásárról, a barcelonai Fespa-ról és beharangozzuk a Drupa-t is.

A Reklámeszközökből Építkező Design szakmai műhely rendezvényéről tudósítva kreatív belsőépítészeti megoldásokról, míg az Eurojet szakmai napjainak keretében a HP európai „turnéjának” magyar állomásáról írunk.

Hogy miben erős a horvát Azon cég A2 DTS nyomtatója, kiderül géptesztünkből, és választ kapunk arra a kérdésre is, vajon lehet-e zöldebb a neongyártás?!

Büszkén számolunk be egy magyar sikerről: a soproni Kiss Lajos nyerte az év legnagyobb CARWRAPPING versenyét, Barcelonában, a FESPA Wrap Cup Masters Series-t.

Részletes beszámolónkban utánajárunk annak, vajon mi az oka az utóbbi években az áruházakban a papír displayek térnyerésének a tartós árukínáló eszközökkel szemben?

Digital Signage rovatunkban bemutatjuk a Mol szupermodern töltőállomásának megoldásait.

Izgalmas témában tehát nincs hiány, ezért a mottónk: Signra fel!

www.magyarsign.hu

Törődjünk kintlévőségeinkkel

Égető kérdésekre fog hasznos válaszokat adni a lapunk szervezésében május 16-án megrendezésre kerülő, „Törődjünk kintlévőségeinkkel” című szakmai napja.

Tervezett előadások:

· Gyakorlati tapasztalatok
VINK Plast Kft. – Pásztor Péter ügyvezető előadása

· Partnerinformáció – az első lépés a megelőzés
Bisnode MagyarországKft. / PartnerControl.hu - Szöllősi Éva értékesítési vezető előadása

· A kintlévőségkezelés folyamata ­- módszertan lépésről lépésre
Best Capital Kft. – Vörös Szilvia alapító előadása

· Jogi megoldások – amikor már csak egy út járható
dr. Sahin-Tóth Csaba és dr. Lipták Eszter ügyvédek előadása

SignExpo 2012. 09. 19-21.

Megkezdődtek a SignExpo 2012, és a vele együtt a Digitalexpo és a Digital Signage kiállítások szervezési előkészületei.

A változatlan felállású kiállításszervező team vezetője, Kiss Zoltán szerint, mind a reklámdekorációs, mind a nyomtatott kommunikációs ágazat vezető cégei részéről pozitív visszajelzések érkeztek a kiállítási részvételt illetően, ami arra enged következtetni, hogy a kiállítói és látogatói szám növekedési trend tovább folytatódhat.

A SignExpo szakmaisága ezúttal is alapvető követelmény a szervezők számára, ezért is fontos hír, hogy a szakmai védnöki felkérést elfogadta a Magyar Reklámszövetség, a Dekorszövetség, a Magyar Közterületi Média Szövetség és a Magyar Szitanyomók Szövetsége.

A kiállításcsokrot kísérő szakmai workshopok, gyakorlati konferenciák előkészítése szintén megkezdődött, melyek révén szerdától péntekig, egész napos program fogja várni a több ezres szakmai látogatóközönséget a Syma Rendezvényközpontban.

Szénabála reklámfelület

„Arra kértek fel minket, hogy hozzunk létre egy nem mindennapi outdoor reklámot, ami felkelti az érdeklődést a Garnier legújabb terméke iránt, mely gyógyír a száraz és töredezett hajra.

Németországban, a nyári időszakban, ha az ember kiteszi a lábát a nagyvárosokból, az út mentén mindenhol száraz szénabálákkal találkozhat. Szóval fogtuk a városba bevezető utak mentén található szénabálákat, és becsomagoltuk őket a Garnier üzenetével. Ezzel igencsak sikerült megragadni az emberek figyelmét, illetve word of mouth jelenséget generálni.

Forrás: Publicis, Frankfurt, Németország

Outdoor awards

A 13. Arany Penge Kreatív Fesztivál során a MAKSZ és az Epamedia idén is meghirdette az Epamedia Outdoor Awards elnevezésű outdoor versenyt, amelynek idén az „Alkoss és érintsd meg a jövőt” a mottója.

A nevezési határidő 2012. március 19. volt. A megmérettetésre citylight kategóriában lehetett nevezni, a verseny központi témája az outdoor egyedi megjelenések fókuszba állítása.

A feladat tulajdonképpen az outdoor újragondolása volt: az ügynökségeknek saját, jelenleg szerződésben álló ügyfelük valamely termékének vagy szolgáltatásának képzeletbeli citylight tervét kellett elkészíteniük.

www.magyarsign.hu
A Hírlevelet a BTLNews Kft. küldte el Önnek, mivel e-mail címe szerepel honlapunk regisztrált felhasználói között. Ha nem szeretne több üzenetet kapni kattintson ide!