www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
SIGNEXPO 2012.

Megkezdődtek a SignExpo 2012, és a vele együtt a Digitalexpo és a Digital Signage kiállítások szervezési előkészületei.

A változatlan felállású kiállításszervező team vezetője, Kiss Zoltán szerint, mind a reklámdekorációs, mind a nyomtatott kommunikációs ágazat vezető cégei részéről pozitív visszajelzések érkeztek a kiállítási részvételt illetően, ami arra enged következtetni, hogy a kiállítói és látogatói szám növekedési trend tovább folytatódhat.

A Signexpo szakmaisága ezúttal is alapvető követelmény a szervezők számára, ezért is fontos hír, hogy a szakmai védnöki felkérést elfogadta a Magyar Reklámszövetség, a Dekorszövetség, a Magyar Közterületi Média Szövetség és a Magyar Szitanyomók Szövetsége.

A kiállításcsokrot kísérő szakmai workshopok, gyakorlati konferenciák előkészítése szintén megkezdődött, melyek révén szerdától péntekig, egész napos program fogja várni a több ezres szakmai látogatóközönséget a Syma Rendezvényközpontban.

A megfelelő számú és "minőségű” látogatottság eléréséről a 2010. évhez hasonlóan elsősorban a SignExpo fő médiatámogatója, a Sign and Display magazin, és a Digitalexpo fő médiatámogatója a Print and Publishing gondoskodik, de a látogatói kampány tervből természetesen nem marad ki az óriásplakát, és a TV reklám sem.

További információk és jelentkezés: www.signexpo.hu

2012. szeptember 19-21.
Syma RendezvényközpontOldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére