www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
Kreatív divat pályázat
A Fiat Magyarország, a Budapest Essential Looks és az Instyle meghírdeti a New Black & Red Ypsilon - BE CREATIVE - NOT MONOTONE kreatív divat pályázatot. A kreatív divat pályázatot meghirdetők célja a tehetséges fiatal divattervezőknek lehetőséget biztosítani egy hazai, nemzetközi színvonalú trend eseményen való megmérettetésre.

A pályázat témája egy nemzetközi színvonalú, művészi értékkel bíró egyedi divat kreáció tervezése, mely a Lancia nemzetközi divat kommunikációjára épülve összhangban áll az új Black&Red Ypsilon modell brend értékeivel és akár önállóan megállja a helyét a nemzetözi kifutókon is.

Az előzsűrizés során kiválasztott 15 nyertes pályaművet bemutatják a Budapest Essential Looks 2012-es tavaszi trend eseményének minden napján, március 1-4 között egy látványos divatbemutató keretein belül.

Az esemény utolsó napján a szakmai zsűri kihirdeti az általa díjazott első helyezettet, valamint a közönségdíjast is. A Lancia egy különdíjat ajánl fel az autó formavilágát vagy a témát leginkább megfogó divattervező részére.

A teljes pályázati kiírás a következő linken érhető el:
http://budapestlooks.hu/palyazat

(btl.hu)


Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére