www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
SIGNEXPO 2012.

A Sign and Display magazin immár 5. alkalommal megrendezésre kerülő szakmai rendezvénye, a SIGNEXPO és társkiállítása a DIGITALEXPO révén 2012. szeptember 19-21. között ismét megnyílik a vizuális kommunikáció világa a SYMA Rendezvényközpontban.

A siker borítékolt, hiszen a legutóbbi kiállításon, 6.000 m2 területen bemutatkozó közel 100 kiállítót magába foglaló rendezvénycsokorra több mint négyezer szakmai látogatót regisztráltunk, és a helyszínen végzett felmérés eredménye szerint a látogatók 96 százaléka előjelezte részvételi szándékát a következő, 2012. évi rendezvényre, ami maximális elégedettségről tesz tanúbizonyságot.

A reklámdekoráció, a digitális nyomtatás, az eladáshelyi reklámeszközök és az üzletberendezések gyártói és forgalmazói kérését akceptálva ismét a szakma által legjobbnak ítélt időpontban, szeptember közepén rendezzük meg a "páratlan páros"-nak is nevezhető két kiállítást, a teljes komfortot nyújtó SYMA Rendezvényközpontban.

Ez jó alkalom arra is, hogy a reklámszakma kiemelt időszakának számító év vége előtt az érdeklődők megismerkedjenek a legfrissebb ajánlatokkal, és meghozzák beruházási döntéseiket.

Addig is javasoljuk, hogy nézze meg megújult honlapunkon, legutóbbi rendezvényünkről készített, rövid kedvcsináló videó összefoglalónkat.

www.signexpo.huOldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére