www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra
FESPA DIGITAL

Várja Önt a széles formátumú digitális nyomtatás iparágának legnagyobb európai eseménye. Fedezzen fel még több lehetőséget a FESPA Digital kiállításon 2012. február 21–24. között.

A vállalkozás egy utazás, amire megéri felkészülni. Ha ellátogat a FESPA Digital 2012 kiállításra, a 400 kiállító segítségével megtervezheti utazását a jövőbe, mert ők megmutatják, hogyan gyorsíthatják fel újításaik az Ön vállalkozásának fejlődését. De a leghasznosabb utazások mindig olyan irányban visznek bennünket, amelyre nem is számítunk: új helyek és új élmények felé.

A ma forgalomban lévő elképesztő termékek a hardver és a szoftver sikeres kombinációjának, valamint az újító tintáknak és szubsztrátumoknak köszönhetően jöttek létre.

A FESPA Digital 2012 arra hívja fel Önt, hogy kísérletezzen új megoldásokkal, és ezzel tűnjön ki, valamint növelje versenyelőnyét. Barcelona egyik lenyűgöző kiállítótermében fedezheti fel az új technológiákat, újító megoldásokat és kapja meg a szükséges inspirációt.

A kiállításon megtekinthetők a legújabb széles formátumú digitális nyomtatóberendezések, kellékek, szoftverek, szűk formátumú nyomtatási megoldások, digitális textilek, szubsztrátumok és munkabefejező megoldások.
Fedezzen fel még több lehetőséget vállalkozása számára a FESPA Digital 2012 kiállításon.

Ki tudja, merre repíthetik Önt?

www.fespa.com/digital

 Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére