www.magyarsign.hu - Sign Reklámdekorációs Magazin
Integrated Systems Europe 2017
Reklámdekorációs linkajánló
Vissza a főoldalra








LG EzSign TV

Digitális reklámtechnikai megoldások kis-és középvállalatoknak

Az LG EzSign TV egyszerű, modern és személyre szabható megoldást kínál, médialejátszó csatlakoztatása nélkül

Budapest, 2011. augusztus. – Az LG Electronics hazánkban is elérhetővé tette az EzSign digitális kijelző-technológiáját, amely egy televíziós műsorsugárzással kiegészített digitális reklámtechnikai rendszer.

Az EzSign kis- és középvállalatoknak, köztük elsősorban éttermeknek, bároknak, kávézóknak, orvosi rendelőknek nyújt egyszerű és költséghatékony megoldást.

“A gazdasági válság hatásaként a kis- és középvállalatok folyamatosan csökkentik beruházásaikat. Úgy gondoljuk, hogy az LG új reklámtechnikai megoldása egy alternatívát nyújt a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, akik költséghatékony és egyedi igényeiknek megfelelő kijelzőt szeretnének. Az LG EzSign abban segít, hogy használatával könnyen és gyorsan, bárki által elkészíthető üzenetek jelenjenek meg a cég különböző helyeken elhelyezett televízióin. A rendszer előnye, hogy az aktuális televíziós program vonzza a nézők figyelmét, akik így folyamatosan látják a tulajdonos hirdetéseit is a képernyő szélén.” – nyilatkozta Mikó András az LG Electronics Magyar Kft. üzleti megoldásokért felelős marketing menedzsere.

Az EzSign tv az LG első olyan digitális reklámtechnikai megoldása, amely televízió is egyben. A tv funkció külön hardver hozzáadása nélkül működik a reklámokhoz való tartalmak pedig egyszerűen előállíthatóak. A készülékhez adott szoftver rendkívül könnyen használható sablonokat tartalmaz a különböző szektorok igényeihez igazodva. A felhasználók az LG EzSign Editor szerkesztőprogrammal könnyedén személyre szabhatják a megjeleníteni kívánt tartalmakat. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint egy számítógépen kiválasztani az ingyenes sablonok közül a nekik tetszőt, majd hozzáadni szövegeiket és képeiket, végül pedig feltölteni a tartalmat a kijelzőre egy USB meghajtón keresztül.

Az USB lejátszás funkció egyszerű, mégis átfogó megoldást kínál az LG EzSign TV telepítésére és a különböző tartalmak lejátszására úgy, hogy nem szükséges további médialejátszókat vagy külső eszközöket (pl. DVD lejátszó vagy számítógép) csatlakoztatni a tv készülékhez.

Az EzSign TV-t így külső cégek bevonása nélkül üzembe helyezhető és üzemeltethető, amellyel pénzt és időt lehet megtakarítani. A tévé csak reklámüzenet sugárzására, vagy kizárólag tévéként való üzemelésre is beállítható. A készülék a legnépszerűbb 32 és 42”-os méretekben kapható.

Az EzSign a 2011-es InfoComm kiállításon − a legnevesebb kereskedelmi audió/videó eseményen −, megkapta a Commercial Integrator legjobb digitális reklámtechnikai hardverének járó elismerését. Ezen felül a készülék Energy Star 4.1® és EcoSmart™ minősítéssel rendelkezik, igazolva az alacsony energiafogyasztást.

További információ: www.lg.hu



Oldal nyomtatása
reklámdekoráció hírek
Ugrás a lap tetejére